Aktywne Wpisy

darknightttt +30
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na

Kiedysbedeczerwonka +300
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
10k rubli, jakieś 134 dolary rekompensaty za martwego kacapa. Patrzcie na te szczęśliwe ruskie mordy
minus taki ze musi se znalezc nowego a nowy moze bic mocniej i jeszcze zgwalci dziecko, a 130usd wpadlo, no wpadlo i po #!$%@? drazyc jak juz sie w morde nie dostaje
Babkom powiedzieć, że jak będą płakać to pewnie są szpiegami i przesłucha je NKWD i tyle
Dobry deal.
@LordMrok: Czyli 10 x 100. Czyli jak wojna się skończy to podpalę sobie cygaro banknotem o 1/10 wartości ruskiego żołnierza.
Komentarz usunięty przez moderatora
Akurat wszyscy w tym samym miejscu przy tych samych blokach jaaaasne
@aarahon: czekaj czekaj. Abstrakcją jest dla Ciebie używanie setek i tysięcy?
Nie mam zielonego pojęcia kim ty człowieku jesteś, ale albo żyjesz w jakiejś komunie w środku afryki, albo piwniczysz gdzieś w środku Polski i mamusia dostarcza ci jedzenie do komputera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KierownikW10: nie, skąd takie głupie pytanie?
Tym jest właśnie nominał.
Komentarz usunięty przez moderatora