Wpis z mikrobloga

Czy wszyscy producenci mają problemy z dostawami nowych samochodów? Kończy mi się jesienią leasing i planuję nowy, ale obawiam się, że na nowy samochód będę czekał rok

#kia #honda #toyota #samochody
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stevemaster: na KIA uważaj, obiecują piękne terminy, a praktycznie wszystko się mocno przedłuża. Bardzo dużo ludzi czeka jeszcze na swoje zamówienia z września, października i listopada, które miały maksymalny termin realizacji do 4 miesięcy i jedyna informacje jaką dostają to to, że auto obecnie nie jest zaplanowane do produkcji
  • Odpowiedz
@stevemaster: nikt się nie będzie bił :) to nie te czasy. Ja obdzwoniłem przed zamówieniem z 30 salonów w całej Polsce. Przez telefon największy rabat jaki dostałem to 3 tyś zł. Ogólnie teraz chyba w KIA nie ma wcale rabatów, ale to do weryfikacji. Mi się początkiem roku udało wydębić 7 tyś. Ale daj znać jak Tobie poszło.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kogi: @pro_ceed_GT: @gurken: byłem w Toyocie. Przyznali, że na niektóre modele czeka się prawie rok. CHR byłby dostępny we wrześniu, ale bardziej przeraża mnie ich propozycja. Leasing 124 proc na 5 lat nie brzmi jak super okazja :)
  • Odpowiedz