Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Czy jesem stary? No mlody nie jestem. Czy bylem w ZSW? No bylem. Czy mi sie to podobalo? No nie do konca.
Czy uwazam ze kazdemu nalezy na rok ograniczyc wolnosc? No nie. Czy uwazam ze kazdy powinien przynajmniej na miesiac? dwa? zaznajomic sie z tym na czym polega "sluzba wojskowa"? JESZCZE
@gorzki99: życie uczy pokory, nie wojsko czy państwo
XDDDDDD Rzeczywiście, bardzo dobre doświadczenia. Jeszcze jakiś g---t butelką by przydał albo chociaż pobicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pangia: I tak i nie. Jakiej pokory uczy zycie w tym kraju? Jak cos spierdzielisz to i tak nie odpowiadasz za swoje decyzje bo panstwo pomoze. Jakiej pokory uczy jak wszedzie socjale, doplaty itp?
Pisalem ze rok to przegiecie. Ale miesiac czy dwa w sytuacji gdzie odpowiadasz za swoje czyny i nie do konca mozesz robic co chcesz niejednego by
nie jestem politykiem więc odpowiadam za swoje czyny
@RitmoXL: Tutaj pelna zgoda. Widzialem na wlasne oczy.
Zgoda co do tego ze laczy rozne grupy. Czy to zlo to nie wiem tak do konca. Fakt ze ja do wojska poszedlem w dosc poznym wieku (lvl24) ale nawet wczesniej bylem normalny. Ani z tych co wszystim chca wpierdzielic ani z tych delikatnych. Ale widzialem i takich i
@Pangia: No i widac ze sam nie rozumiesz o czym rozmawiamy. Nikt mna nie pomiatal. Owszem ze musialem sie dostosowac i wykonywac polecenia. Ale o zadnym pomiataniu nie bylo mowy. Za duzo tv sie naogladales i teraz pierdzielisz farmazony. Problem w tym ze ja znam z autopsji a ty z tv.
Wojsko
@gorzki99: czyli bycia typowym p0lakiem który jest cwaniakiem dopóki na niego kierownik nie patrzy
@Pangia: Ty serio nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? Popros pania przedszkolanke:
idź się dziadku brandzluj do zdjęć kolegów z woja a nie będziesz mnie w------ł swoim p----------m na wieczór
@Pangia: Jak to mozesz widziec jak wtedy na dywan po drabinie wchodziles?
A i wojsko raczej kultury nie uczy wiec ciekawe skad mam jej wiecej niz Ty?
Taki wasz obraz oskarki. Brakuje argumentow to pyskowki i wulgaryzmy. A w rzeczywistosci to obsrywacie zbroje jak tylko bez mamy trzeba zasnac.
@kupkesobieciagne: Nope. Ja sie potrafilem ustawic. Malo kto chcial mi zajsc za skore. Bylem sanitariuszem i mieszkalem sam na izbie a nie ze wszystkimi w koszarach. Po 15 kadra wychodzila i tylko ja mialem dostep do tabletek itp.
Byl taki jeden koles co chcial "przychojraczyc". Pech chcial ze rozbolaly go zeby (po 15). Musial przyjsc do mnie. Stwierdzilem ze niestety ale nie mam tabletek bo sie