Aktywne Wpisy

mickpl +222
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci

tonamini +19
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja

źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
#przegryw
ugotujesz pan? ugotujesz pan dla mnie kiedys? wpadnę na degustacje
Natomiast mój partner był obrażany przez swojego ojca że w kółko gry i komputer, a dziś d--a go piecze że zarabia 4x więcej niż on i nawet złotówka się z nim nie podzieli eh..
Z ciekawości ile masz lat? Może zapisz się do jakiejś szkółki, albo nawet i
Wspieranie dzieciaka w rozwijaniu hobby i umiejętności jest ważne, ale wyobraziłam sobie sytuację, kiedy robię zakupy według planu na kolejne dni, a dzieciak w jeden wieczór zużywa połowę na niejadalne eksperymenty kulinarne, lub coś co zje najwyżej on sam a resztę wyrzuci. Nie każdy rodzic może sobie pozwolić na takie marnowanie jedzenia.
ciążż nie jest to moment że bez problemu do kogoś zagadam, ale mój sposób rozmowy z ludźmi wygląda zupełnie inaczej :)
Także polecam przełamywać swoje strefy komfortu bo polepszą twoją wygodę życia
A jak ci tak bardzo zależy na wsparciu rodziców to póki co naucz się gotować to, co zwykle oni przygotowują. Fajnie jest powydziwiać i eksperymentować ze smakami, ale dobry kucharz musi
Mam pare kanalow ktore moge ci polecic.
Też miałem takie hobby, w soboty zawsze sobie robilem jakies danie fajne na wypasie :)
Szkoda bardzo że masz toksyczną sytuację z rodzicami, wydajesz się być spoko gościem.