Aktywne Wpisy
xeacaex +823
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bardzo polubiłem C# .NET uczę się go prywatnie i myślę o zmianie właśnie na obszar dev. Znalazłem kilka ofert w których też mile widziana jest znajomość ERP czy też baz.
Moje pytanie dotyczy jak wygląda sprawa tego mitycznego portfolio. Jak jest z tym na prawdę i jak to wygląda w przypadku właśnie takiego backend'u ?
Z takich większych projektów mam gotowe REST API związane z obsługą systemu zgłoszeń oraz kilka pomniejszych projektów - konsolowe i jedną apkę WPF wspomagającą wprowadzanie danych do bazy danych systemu ERP.
#programowanie #csharp #pracait
W tej technologii u nas ciągle devów jak na lekarstwo a mało kto dobrze ogarnia sql, także tu miałbyś znaczny plus, no i wpf też się przydaje.
Odezwij się na pw
@t3tris: z mojego doswiadczenia jest wrecz odwrotnie. Wlasnymi projektami wykażesz swoje zaangażowanie i nabyte podstawy przekute w praktykę. To ma imo większą wartość aniżeli 60% java, 85% html i wykute pytania rektutacyjne z internetu