Aktywne Wpisy

pekas +77
Ja p------e. Co to za wykop w ogóle jest. Dlaczego tak wszystko przez ostatnie kilka lat zostało s---------e?! Kiedyś mogłeś tutaj nawet kogoś poznać, a dzisiaj to co drugi użytkownik w weekend ma k---a jakieś spektrum s----------a, którego nie jesteś w stanie ogarnąć w swoim wieku.
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy

Basti91 +4
źródło: 1000036185
Pobierz

Ale Moto trzymałbym gdzie indziej.
Troszkę bym ograniczył takie wizyty u nich w domu.
Nie wiem skąd jesteś, ale Wro znajdziesz pracę w 3 dni jeśli chcesz jakąkolwiek.
Trzymam kciuki
@porterhouse pamiętaj, że więzy krwi nie zobowiązują Cię do czegokolwiek. Nie masz wobec rodziców żadnych obowiązków, ponad zwykłą społeczną umowę, a tą w przypadku takiej toksyczności można zerwać.
@porterhouse: Takim myśleniem nic się nie zmieni w twoim życiu na lepsze.
miałem bardzo podobnie, pomimo że wyprowadziłem się dosyć wcześnie, to dalej żałuję tak późno. Wyśmiewanie planów, marzeń, podcinanie skrzydeł ze strony rodziców i rodzeństwa+przekraczanie granic+kontrola=problemy na lata. U mnie wystarczyło stawiać się rodzicom przez jakiś czas, żeby przestali się wtrącać czy głosić swoje wiejskie mądrości.
Pewnie ma normalnych rodziców lol
beka z niego
To Ty oceniasz mnie pod względem tego czy mam ci*e między nogami czy nie.
A to że ty znasz 1 osobę, co się nie stara - obrażasz tutaj wszystkich, także tych którzy pracują nad sobą i ponoszą porażki. Samo starannie się nie oznacza