Aktywne Wpisy

mirvbel +145

curiousboi +86
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@porterhouse: Powinieneś to zrobić.
Patrzysz teraz na to wszystko z boku i nie jesteś w stanie postawić się na pozycji takiej osoby. Ja też tak miałam. Patrząc na relacje mojej teściowej i męża też nie do końca wiedziałam o co mu chodzi. Mówiłam mu, żeby się tak
@porterhouse: wzięcie tej odpowiedzialności za swoje zycie to jest własnie kluczowe, gratulacje.
@porterhouse: Kupiłeś auto? Pochwal się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na terapie chodze już ponad 2 lata i biore leki. Też pojawiają sie mi nowe problemy i traumy. Ale terapia pomaga. Tylko to jest jak sinusoida. A nie wyścig. Ale no tak, ci*a między nogami to rozwiązanie na wszystko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym jak masz toksycznych rodziców to czemu sie jeszcze nie wyprowadziłeś!?
Mieszkasz 5 minut od tosksyków, i raportujesz wszystko zeby ci cisneli.
Syndrom sztokholmski ziomek
@porterhouse:
No fakt, mogę się odciąć i to nie problem, ale co dalej? Żyć bez rodziny? I tak mam tylko różowa. Z ojcem prawie nie gram bo
Wiesz kiedy to się skończyło? Trochę śmiesznie.
Któregoś dnia coś w nim pękło, opowiadał mi, poniżali go rodzice przed żoną, jakieś teksty typu "Czekaj, niech tylko (tu imię) przyjedzie, to sobie pogadamy." Jak do