Aktywne Wpisy
kkecaj +430
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
#kanalzero
#kanalzero

źródło: 220px-Flag_of_the_Afrikaner-Weerstandsbeweging.svg
Pobierz
Hug0Stiglitz +18
Tak mnie wciągnął serial The Expanse (genialny!!), że powoli kompletowałem całą serię. Dzisiaj na półeczce pojawił się ostatni tomik.
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale

źródło: IMG_2142
Pobierz
Dziadki od taty nie żyli zanim się urodziłem, chrzestna umarła jak miałem 6 lat, dziadek jak miałem 8, babcia jak miałem 9, chrzestny w roku przed moją 18.
#zycie #rodzina #zale #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6258e6833f42fa57cc33fb85
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
@Opportunist: W zasadzie powinienem wymienić też ciotkę, która też jak miałem
Jakbyś wytłumaczył śmierć 6-letniemu czy 8-letniemu dziecku?
@AnonimoweMirkoWyznania: Wydaje mi się, że to wszystko co teraz doświadczasz byłoby lżejsze gdyby ktoś z dorosłych wtedy o tym z tobą rozmawiał a o ile jest to jakaś dalsza rodzina, nie wprowadzał cię w szczegóły. Czasami wystarczy powiedzieć, że ktoś umarł bo był