Wpis z mikrobloga

@ROCKNROLLLA: Mówię dobrze i tu nie ma co się znać XD różnica w napędzie? Jakości wykonania? XD oby dwa to te same auta tylko jedno sprowadza się z USA a drugie zobaczysz w co drugim komisie
  • Odpowiedz
@Kebab_rollo: Dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) bity prawy tył, ale ładnie go zrobili, tylko bagażnik na pilota otwiera się tak w 70% :P 1.5 ecoboost 184 KM - bałem się, że trochę mało jak na taki gabaryt, ale super się zbiera
@Warszawskisuoik: no też tak miałem, na żywo wyglądają korzystniej, a jak zobaczyłem ile kosztują takie co mi się podobają, to pokochałem swoje hehe
  • Odpowiedz
@Bry_siema: Miałem kiedyś służbowego focusa 1.6 ecoboost 150KM i byłem mile zaskoczony jak to jeździło. Nie spodziewałem się tego po focusie i gdybym miał brać auto w tej klasie to na pewno bym poszedł właśnie w Forda
  • Odpowiedz
@Kebab_rollo: ja tak samo, ewentualne niedobory mocy nadrabia skrzynia, w zależności jak głęboko wcisnę gaz, to skrzynia się redukuje o 1 albo 2 biegi i można dynamicznie wyprzedzić. Choć nie narzekałbym pewnie też na tę wersję 4x4 245 KM ;)
  • Odpowiedz
@Dyzmuzg: na razie temat odpuściłem, ale może na zimę nałożę na obecne felgi zimówki, a na lato nowy komplet z felgami. A żeby wrzucić większe felgi to już też trzeba mieć opony niskoprofilowe? Bo wolę chyba mieć większy komfort na polskich drogach niż wielkie fele i tłuczenie na dziurach
  • Odpowiedz