Wpis z mikrobloga

Chciałbym tylko zauważyć, jak bardzo zmienił się tag #mecz na wykopie w ostatnich latach. Jak rejestrowałem się tutaj w 2014, dominowali tu fani europejskiej piłki, Premier League. Obecnie dominują tu fetyszyści polskiej piłki i Ekstraklasy, co wolą oglądać sparing Legii z Dynamem niż Ligę Mistrzów xDD bardzo mnie to cieszy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: już to pisałem w innym poście ale tu też napiszę, że ostatnio mocno rzygam tą piłką nożną na "najwyższym poziomie" i zamiast oglądać ligę angielską/hiszpańską czy Ligę Mistrzów to wolę mecz Ekstraklasy obejrzeć przy którym się dobrze bawię komentując z mireczkami xD. Może jeszcze mecze reprezentacyjne, bo ich takiego przesytu nie ma
  • Odpowiedz
@thority: Moim zdaniem nie tyle sprofesjonalizował, co doznał piłkarskiego oświecenia - lud zrozumiał, że Stal Mielec z Płockiem w niedzielę o 12:30 to niczym najwyższy stopień wtajemniczenia w klasztorze Shaolin
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: po prostu w końcu weszła koncesja na tag i można tu pisać tylko z certyfikatem B klasy. Sami koneserzy dobrego futbolu, abstynenci i do szpiku kości fanatycy profesjonalnej piłki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: No bo o to chodzi, piłka nożna to ma być rozrywka, dla mnie sto razy bardziej rozrywkowe jest oglądanie papudrakow z eklapy, niż wręcz mierzonego futbolu z Wysp.

Tak samo było jak mowilem, ze lubię duet komentatorów Hajto-Borek, bo po prostu japa się cieszyła przez te wszystkie pomyłki Hajto i poprawianie go przez Borka. To by prawie zjedli, ze jak to tak można w ogóle tych komentatorów słuchać (
  • Odpowiedz