Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +797

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

I rzeczywiście pierwsza rzecz, jaką zobaczyłem to... cebula :D
Dalej pojawił się drink z L-karnityną, a także przemiły list z życzeniami świątecznymi i życiowymi rzekomo gimbazjalnym pismem, jednak ja mam podobne i bez problemu przeczytałem ^^
Następnie jako, że dużo pływam dostałem duuuże opakowanie witamin i minerałów, które z pewnością się przydadzą i uważam to za bardzo praktyczny i trafiony prezent! :)
Na koniec karteczka z dużym napisem "PS" a w niej... łatwo się domyślić ^^
Więc jest cebula, jest usuwanie konta, jest wykopowo!
Dziękuję :)
PS
Zaraz idę robić obiadokolację, wykorzystam sobie tę cebulę, a co!
Mój współlokator przyśmieszkował, że w niej też są witaminy, więc double profit :D
PS2
źródło: comment_54Yhz17TfCGD20lLOHUTVpY3znoMQGQR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ja w sumie jestem wystawiony na duży wysiłek fizyczny :)
smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)