Wpis z mikrobloga

Odważyłem się rozpakować, paczkę z #wykopoczta (jak się okazało) od @szalet :)

I rzeczywiście pierwsza rzecz, jaką zobaczyłem to... cebula :D

Dalej pojawił się drink z L-karnityną, a także przemiły list z życzeniami świątecznymi i życiowymi rzekomo gimbazjalnym pismem, jednak ja mam podobne i bez problemu przeczytałem ^^

Następnie jako, że dużo pływam dostałem duuuże opakowanie witamin i minerałów, które z pewnością się przydadzą i uważam to za bardzo praktyczny i trafiony prezent! :)

Na koniec karteczka z dużym napisem "PS" a w niej... łatwo się domyślić ^^

Więc jest cebula, jest usuwanie konta, jest wykopowo!

Dziękuję :)

PS

Zaraz idę robić obiadokolację, wykorzystam sobie tę cebulę, a co!

Mój współlokator przyśmieszkował, że w niej też są witaminy, więc double profit :D

PS2

DFENS - Odważyłem się rozpakować, paczkę z #wykopoczta (jak się okazało) od @szalet :...

źródło: comment_54Yhz17TfCGD20lLOHUTVpY3znoMQGQR.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DFENS: "Niebezpieczne w nadmiarze są także witaminy z grupy B. Nadmiar witaminy B1 prowadzi do kołatania serca i drżenia mięśni, natomiast nadmiar witaminy B2 odpowiada za odwapnienie kości i problemy w pracy nerek. Przy dawce powyżej 100 mg na dzień, długotrwały nadmiar witamin z grupy B w organizmie może doprowadzić do uszkodzenia układu nerwowego i spowolnienia krążenia krwi."

smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DFENS: nie ma za co ;) Tak tylko napisałem bo sam kiedyś je sobie kupiłem bo wow olipm lab, wow jakie tanie bo chyba 30zł, ale jak własnie przeczytałem skład to leżą do tej pory.
  • Odpowiedz