@Yokoetneivvis: wawel i lody o jakimś ohydnym smaku w good loodzie (jak mają otwarte), jakieś musztardowo-chrzanowe czy co tam akurat mogliby mieć na stanie
@Yokoetneivvis pokaż mu to co lubi. Ja np. lubię muzeum lotnictwa a jakby ktoś mnie zabrał do muzeum sztuki nowoczesnej to bym uważał to za zmarnowany czas, za to inni woleliby oglądać penisy malowane ketchupem w stylu kubistycznym na pudełkach po płatkach śniadaniowych zamiast samolotu do oprysku pól z silnikiem odrzutowym.
@Yokoetneivvis: idźcie połazić po starówce po prostu, po Wawelu po tym parku przy stadionie Wisły, ja tak łaziłem kilka godzin i zdjęcia robiłem kurde super klimatyczne miasto to jest bardzo lubię
@Yokoetneivvis: Napisze co ja bym pokazal ogolnie, z perspektywy zwykelgo chama, tylko ze to raczej nie na jeden dzien i nie mam jakiegos rankingu co fajne co c-----e
wawel barbakan + plac matejki rynek - sukiennice, kosciol
@Kaczkoman: Jak znajomi przyjeżdżają do mnie, a nigdy nie byli w Krakowie to robie z nimi taki spacer: Kopiec Kraka - Rynek Podgórski - Kazimierz - Wawel - Rynek - Błonia
@Yokoetneivvis: muzeum Czartoryskich bardzo fajne jest dama z gronostajem, muzeum pod płytą rynku, fabryka szindlera, mocak. A jak chcecie bardziej lajtowo to wieczorem piwnica pod baranami albo Harris jazz club. Z ciekawych knajp polecam też: cosmic mini golf pub albo cosmic games (dwa różne w kosmicznym stylu), ewentualnie knajpa w stylu Harry Potter z dymiącymi drinami ale nie pamietam teraz nazwy
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
#krakow
Napisze co ja bym pokazal ogolnie, z perspektywy zwykelgo chama, tylko ze to raczej nie na jeden dzien i nie mam jakiegos rankingu co fajne co c-----e
wawel
barbakan + plac matejki
rynek - sukiennice, kosciol