Aktywne Wpisy
cohh +211
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +238
Czy wy jesteście normalni? Metrobilety poszły w górę o 20-30%, co już jest przesadą, ale z taryfą pomarańczową to polecieliście grubo. Z 5,50 na 10 zł. Taniej jest teraz kupić osobno bilet na autobus i kolej.
#slask #tychy #katowice
źródło: comment_1649436457tdkHba5jwKsT4nyJfH8IXN.jpg
Pobierz@SipaXtra: To nie kwestia Ukrainców
@Baranito: Niestety pretensje to Marszałka Województwa Śląskiego. Od jakiegoś czasu KŚ nie ma mocno zwiększanych pieniędzy na funkcjonowanie, inwestycje w tabor praktycznie nie istnieją (i są już poważne braki), oferta jest okrajana, do tego obecne władze województwa niezbyt chętnie chcą współpracować z Metropolią a jak już to zabawa szantażem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Takie hobby