@Harlok: ta strona jest stara jak świat, kiedyś wydawał się ok w kwestii etnobotaniki ale kilka lat temu była aferka na hajpku że jego mieszanka 2v2 zawiera jakieś syntetyczne kanabinoidy, więc to w zasadzie dopalacz. Napisz do niego i zobacz czy się odezwie, w zasadzie to zależy co tam chcesz kupować
@Harlok: gdzie na hajpie, w sprzedawcy+? Nic nie widzę, ale jeśli wiarygodne osoby z hajpka piszą że wałek, to nad czym tu się zastanawiać? czego u niego poszukujesz konkretnie że musi być sklep z mocno z-----ą opinią? xD
@Harlok: skoro niczego złego to tym bardziej olał bym szamana, ja osobiście motzno bym uważał z kupowaniem czegokolwiek od vendora który pchał ludziom "kompozycję" z syntetycznym kanna w niewiadomym stwierdzeniu gratis
@Harlok: przestań mi tu cytować Łukasza bo zacznę świrować albo stwierdzę że jesteś nim, napisałem wiadomość z zapytaniem gdzie aktualnie kupuje etno, myślę że zaraz dam znać bo widziałem że niedawno był aktywny (✌゚∀゚)☞
@Vodka_z_koksem to nie były kanna, ja niestety mam kannabinoidową mroczną przeszłość, ale kompo to coś innego. Nie zmienia to faktu, że to też ryje baniak
@Vodka_z_koksem opinie na koniec i tak byly podzielone. Kanna to mozgotrzepy o dlugoterminowych skutkach uposledzania mozgu, kompo to byl przy nich lajcik, wg mnie mniej inwazyjna uzywka niz mj.
kompozycja najprawdopodobniej była na kannasku z rodziny JWH wiec bez przesady z tym mózgotrzepem, ale tej informacji, w przeciwieństwie do tego że to było jakieś kanna, nie jestem pewien.
Słynna aemka z mocarza, ja p------e jakie to było zło xD pół mojego technikum to paliło prawie 10 lat temu, sporo siana ludzie na tym kosili, jak umieli zamówić co trzeba i samemu zrobić maczane ;)
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Harlok: ta strona jest stara jak świat, kiedyś wydawał się ok w kwestii etnobotaniki ale kilka lat temu była aferka na hajpku że jego mieszanka 2v2 zawiera jakieś syntetyczne kanabinoidy, więc to w zasadzie dopalacz. Napisz do niego i zobacz czy się odezwie, w zasadzie to zależy co tam chcesz kupować
pół mojego technikum to paliło prawie 10 lat temu, sporo siana ludzie na tym kosili, jak umieli zamówić co trzeba i samemu zrobić maczane ;)