Wpis z mikrobloga

Krwa, to jaki jest kwik na grupach fb o kredytach po dzisiejszych podwyżkach, to się w pale nie mieści. Ludzie nabrali kredytów pod korek w czasach zerowych stóp a teraz zdziwienie bo ratka skoczyła o pińćset złotych XDD Sam mam kredyt i też mi się podwyżki nie podobają, ale przynajmniej byłem świadomy i wiedziałem z czym to się je ( ͡° ͜ʖ ͡°) oprócz konkretnej dawki raka dowiedziałem się, że:
- podwyżki stóp to wina tylko wyłącznie glapy
- inflacja to wina Ukraińców
- inflacja nie ma wplywu na stopy procentowe
- stopy procentowe nie mają wpływu na wibor (xD)
- wibor ustalają banksterzy (XD)

#kredythipoteczny #nieruchomosci #wibor #kredyt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wjkp: Ziom, mam 27 lat, a znam ludzi w moim wieku co myśleli i myślą pewnie niektórzy dalej, ze weźmiesz se 300k kredytu i oddasz tyle samo, dzielą sobie to na X lat i gitara gra, można brać kredyt xD czego ty oczekujesz?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tatankajotanka: bo polska to kraj do j-----a takich osób i niech ktoś mi powie że nie jest to 3 świat. Umowa to umowa i powinna być rzeczą świętą. A tak wrzucają w umowę że mogą ale nie muszą cię j---ć. A powinno być tak że w dniu podpisania umowy przez najbliższe 25lat choćby skały srały to bank nawet nie powinien pomyśleć o o-------u jakiegoś fikołka. I h-j mnie recesję, wojny.
  • Odpowiedz