Aktywne Wpisy

KrulCzainataln +42
#danielmagical #mariuszkws
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w

prawda_w_moskwie +35

Tytuł:
Jak się wybudować i nie zwariować. II wydanie
Autor:
Sławomir Zając
Gatunek:
poradniki
Ocena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
9788394774325
Wydawnictwo:
ATET Euro-Tłumacze Sp. z o.o.
Forma książki:
audiobook
W planach #budowadomu, powoli trzeba zacząć się przygotowywać merytorycznie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na pierwszy ogień poszła książka Sławomira Zająca - raczej znanej osoby w internetach, jeżeli chodzi o sprawy budowlane, tak mi się wydaje. Ogólnie jest to lektura obowiązkowa z lektur nieobowiązkowych. Przynajmniej dla mnie taka jest. Dom wybudujecie, jeśli jej nie przeczytacie. xD Wielkiej wiedzy o budowlance nie mam, sama książka skupiona jest na sprawach zarządzania budową i jej organizacji, ale większość rzeczy wydawała mi się oczywista, techniczne tematy są odsunięte na bok. Przekaz płynie taki, żeby myśleć zdroworozsądkowo, mierzyć siły na zamiary, zawarte rady postaram się wykorzystać, powinienem też wiedzieć na co zwracać uwagę. Na pewno wrócę, żeby o niczym nie zapomnieć!
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #bookmeter #poradnikibookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-05-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: szkoła, dzieci
Jesteś pierwszym recenzentem tej książki tutaj :)
Podobne książki:
1\. Bogactwo i nędza (George Gilder) - najnowsza recenzja usera BarekMelka ★★★☆☆ (6.0 / 10) - Wpis »
2\. EFEKT LATTE DLACZEGO NIE TRZEBA BYĆ BOGATYM BY
@01101010_01100001: jest cegła Poradnik Majstra Budowlanego.
Zaś jeśli chodzi o wiedzę dla świerzaka to najwięcej się dowiedziałem od amatorów na forach budowlanych, co nic nie jest jeszcze dla Koch oczywiste.
Omawianej książki nie znam.
@01101010_01100001: Książka skupia