Aktywne Wpisy

Kodzirasek +36
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają

De facto, zeby moze podniesc Wam cisnienie, od momentu wzięcia kredytu 3 lata temu, mimo wzrostu %, ze względu na regularne nadplaty wzrosła tylko 400zl vs to co bylo 3 lata temu ;p
#nieruchomosci #nbp
@BornInSmokes: Czekaj, to mówisz, że po podniesieniu o 1% nic się nie stanie, jak zawsze jest wyższy niż stopy?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Long story short - w duzych miastach (WWA, GDA, WRO...) ceny mieszkań będą albo utrzymywać się na podobnym stosunku co do zarobków, albo będą jeszcze droższe - nie ma takiego przykładu na swiecie z europy zachodniej gdzie dzialoby sie inaczej, z prostego powodu, tak jak nowe bloki nie powstaną juz w okolicy Wieży Eiffla