Aktywne Wpisy
belfegorrrr +868
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +139
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Po jednej stronie mam Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO, a po drugiej MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming Z Trio
Pierwsza jest tańsza o ok 200zł (które to mogłbym przeznaczyć na np lepszy zasilacz)
Kierować się bardziej ku MSI czy może Gigabyte?
A może ku jakieś innej?
Z pierwszych lepszych testów wychodzi że MSI jest minimalnie mocniejsza i cichsza, ale czy jest to warte dopłacenia 200zł?
#kartygraficzne #komputery #pcmasterrace
Jedyne różnice (takie widoczne, że warto dopłacić to gdy karta):
ma chłodzenie turbinowe/blowej < jakaś bieda wersja na jednym wentylatorze < wszystko inne na dwóch/trzech śmigłach
Różnicy jednego, czy dwóch fpsów nie jesteś w stanie nigdzie odczuć ani zauważyć, a w budzie karty z normalnymi chłodzeniami będą oferowały podobną głośność
Polecasz to co akurat masz, różnice między poszczególnymi niereferentami (o ile ten sam typ chłodzenia a nie 3 wentylatory vs blower) nie są specjalne. W większości przypadków nawet byś nie zgadł czy w środku siedzi trochę droższa czy tańsza wersja