Aktywne Wpisy
MisterMinister +907
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,
Samariel +1385
To, że was przegrywy żadna nie chce z powodu waszego specyficznego charakteru, nie zmieni fakt waszej nienawiści do kobiet.
Ciężka praca nad sobą to klucz do zamoczenia i do udanego związku w dłuższej perspektywie, a nie hejt.
Niestety, wpisy Julek o waszej mizoginii to nie są słowa wzięte z dupy, ale wynikają one z obserwacji waszego środowiska.
I jeżeli żadna Polka was nie chce to Ukrainka nie zechce was tym bardziej
#bekazprawakow #przegryw #bekazprzegrywow
I tak prawdopodobnie co trzeci mireczek nie pracuje nad sb wystarczająco dobrze, życie jest trudne, każdy wie co trzeba robić, żeby było lepiej, a jednak powiedzieć, a zdrobić to niebo, a ziemia.
@Ranger: większość to scam xd nowy w internecie?
Miałem konta na wielu portalach - tylko na Tinderze nie potrafiłem utrzymać przyzwoitej wymiany zdań, a również dwa spotkania z Tindera były beznadziejne.
Ulżyło?
Liczy się tylko i wyłącznie wygląd. Nikogo absolutnie #!$%@? nie obchodzą wasze pieprzone poglądy, hobby, zainteresowania, mityczny charakter czy inne poczucie humoru czy kasa.
Nic, absolutnie nic z tych rzeczy nie ma znaczenia jeśli jesteś odrzucony po 3 sekundowej weryfikacji wyglądu.
Albo się podobasz i wywołujesz u drugiej osoby pożądanie i wtenczas masz szansę się odezwać, albo nie i w najlepszym
@ChadMessiah: wyjdź na miasto i zobacz z jakimi "pięknymi" facetami spacerują Polki... Jeśli chcesz popaść w depresję i niezrozumienie świata to idź na basen i poobserwuj parki i tych "czadów", którzy są w tych związkach xD
Nauka mówi jasno. Liczy się tylko wygląd i/lub status społeczny (choć i ten nie zawsze jest skuteczny).
W moim otoczeniu
Komentarz usunięty przez autora
@Ranger: Znowu, zero konkretów.
Wszyscy wkoło krzyczą "jest masa fajnych normalnych dziewczyn, tylko musisz wyjść i je poznawać1!1"
a jak zapytam gdzie konkretnie mam wyjść i je poznawać to oczywiście albo: 1) normik wymiguje się od odpowiedzi, 2) nie odpowie wcale, 3) zaatakuje mnie ad personam. Wiesz dlaczego? Bo te dobre, miłe szare myszki