Jadę pociągiem, wchodzę do przedziału i już na wejście grażyna rzuca do mnie to jest przedział z maseczkami. Odpowiedziałem jej że nie będę wchodzić z nią w polemikę o maseczkach. Ofc że jakaś randomowa baba nie będzie mi ma łeb wchodzić. Tylko chory powinien mieć maskę aby nie roznosić syfu. Po co zdrowym ludziom maska na ryjcu?
Wyjdź z pudełka Przed koroną ludzie mieli grypę i przeziębienia Ile razy przeziębienia sezonowe szerzyły się w biurach i zakładach pracy a i tak wszyscy to mieli w d00pie. Chcesz to se nos ale nie zmuszaj do tego innych.
Ale dla Bidena wizyta w Polsce musi być uwstecznieniem cywilizacyjnym, tak jakby nasi pojechali zwiedzać Kambodże czy inną Afrykę. #ukraina #wojna #rosja
Czy ta kobieta naprawdę ma przypinkę z logiem Coco Chanel? XDD Przy takiej wizycie i takim gościu odwalać taką wiochę, masakra... PISowska administracja w pełnej okazałości #ukraina #wojna #rosja #biden
Odpowiedziałem jej że nie będę wchodzić z nią w polemikę o maseczkach.
Ofc że jakaś randomowa baba nie będzie mi ma łeb wchodzić.
Tylko chory powinien mieć maskę aby nie roznosić syfu. Po co zdrowym ludziom maska na ryjcu?
@mechatronics: może po to aby się nie zarazić od zaszczepionych tym rŻymiańskim gównem
Przed koroną ludzie mieli grypę i przeziębienia
Ile razy przeziębienia sezonowe szerzyły się w biurach i zakładach pracy a i tak wszyscy to mieli w d00pie.
Chcesz to se nos ale nie zmuszaj do tego innych.
Dwie inne Panie również ściągnęły maseczkę.
Jakież niezadowolenie Grażyny. Jak by mogła poszła by do menadżera
pdk