Wpis z mikrobloga

@dominowiak: o tych statkach hitlerowskich czytałem ale nie o podróżach w czasie. Jak tak ci dobrze idzie kopanie to pomóż mi znaleźć jakieś info na temat God's ego death. Znalazłem pojedyncze filmiki na tiktoku ale ogsrnanie angielskiego z słuchu to nie jest moją mocna strona xD
  • Odpowiedz
@dominowiak: @Dwudziestydrugi:
@Mega_Smieszek: Zgodzę się, mimo wszystko bardziej przekonujący byłby dużo krótszy film i w gorszej jakości. Sklejka losowych scen i losowo dodani naziści na koniec. Gdyby byłoby ich widać na tle tych budowli bardziej by przekonywało. Słaba teoria, kopiemy dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podrzucam całego iceberga jakby komuś jakiś temat się spodobał i chciał również pokopać to zapraszam do udostępniania
jasieeks - @dominowiak: @Dwudziestydrugi: 
@Mega_Smieszek: Zgodzę się, mimo wszystko...

źródło: comment_16486289967Y6hfrM89RzVkRmSadPehN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
pomóż mi znaleźć jakieś info na temat God's ego death.

@jasieeks: wybacz, zobaczyłęm fragment filmiku na tiktoku na ten temat i same założenia tej "teorii" są tak absurdalne, ze szkoda na to czasu XD
Ta teoria opiera się na strzępkach "wiedzy" wziętej z Pisma Świętego i nauczania Kościoła, ale nie tylko.
Tylko że jest to tak bardzo cherry picking, że dla mnie, jako katolika, to jest po prostu żałosne.
Żeby
  • Odpowiedz
@dominowiak: Dzisiaj cały poranek przesiedziałem na polskim forum dla szurów. Dosyć martwe ale stare posty zawsze można poczytać. Mam wrażenie, że większość tych teorii może się brać z głowy schizofrenika. Na tym forum ludzie pisząc swoje teorie zaznaczają, że nie mają zdiagnozowanej tej choroby xD Przykładowo sprawa Terry’ego A. Davisa i jego TempleOS, coraz większe odklejki związane z postępowaniem i zrezygnowaniem z leczenia choroby.
  • Odpowiedz
@jasieeks: o tej teorii ego to byla taka schizofreniczka na youtubie, barbara santana, ma cały kanał o tym ale to jest bełkot i nie da sie z tego wychwycić nic sensownego xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jasieeks: Dlaczego takich treści szukasz w darknecie? Boisz się że Cię jacyś ONI znajdą czy co? Przecież to nie jest nielegalne, to po co ktoś by to w darknecie ukrywał?
  • Odpowiedz
@Goglez: otagowałem bo takie tematy też są poruszane na tych tagach, chciałem aby więcej osób to zobaczyło i tyle.
@Kruk_98: naprawdę ona o tym gadała? Nie wyłapałem bo większości tak jak mówisz nie rozumiem xD
  • Odpowiedz
@jasieeks: Podobno naziści stworzyli tzw die Glocke, czyli maszynę latającą opartą o ruch płynnej rtęci w zamkniętym obiegu w polu magnetycznym. Słynna "muchołapka" w górach sowich miała być miejscem testowym tego obiektu. Bądź co bądź w podziemiach w górach sowich podobno były tworzone bardzo ciekawe rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ileż to razy mój dziadek opowiadał mi, co opowiadał mu jego ojciec (mój pradziadek). Czego on
  • Odpowiedz