Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
waldemar-w +2
Mirki, mieszka ktoś na psim polu?
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Dzień dobry #lodz w niedzielę 27 marca 2022 roku w Międzynarodowy Dzień Teatru
Trochę zatęskniłem za #dziendobry i regularnością z rana. Zdjęcia pogody przez okno już nie wrócą (bo nie chcę) ale wpadłem na inny pomysł... Pokażę Wam mój świat!
Pewnego wieczoru, (po jednej szklaneczce szkockiej za dużo) chwyciłem w rękę aparat i zacząłem robić zdjęcia dookoła siebie. A że byłem wtedy w swojej "zielonej piwnicy" to strzeliłem całkiem sporo zdjęć na niecałych ośmiu metrach kwadratowych :). Może to i głupie ale jak potem przejrzałem te foty okazało się, że duża część nadaje się do pokazania a każde z nich jest inne i na swój sposób pokazuje coś ciekawego z #popkultura Ostatecznie wybrałem 165 zdjęć z czego 5 ostatnich pokazuje całość pokoju (bez zbliżeń, ale to się ukaże najszybciej koło połowy września 2022) gdyby ktoś uważał, że to wszystko nieprawdziwe i fotomontaż, bo cośtam... :) Tylko trzy zdjęcia to połączone ze sobą ujęcia (dla całości przekazu) a reszta jest co najwyżej przycięta i wykadrowana. Zostawiłem też te niewyraźne i kiepskie zdjęcia jak to w życiu, bez upiększania... (więc mnie nie hejtujcie za brak profesjonalizmu).
Krótko mówiąc: co najmniej przez najbliższe 165 razy na tagu #zdjeciatarzana zobaczycie jakie graty przez swoje życie nazbierałem w pokoju a przy okazji przypomnę Wam co obchodzimy. Proszę komentujcie zdjęcia, zawsze odpiszę na mądre słowa, czasem nawet na te głupie...
Na początek plakat na drzwiach, a trochę plakatów mam :))