Aktywne Wpisy

Kodzirasek +33
qwe_ +5
Dodałem znalezisko o GPT-4, poświęciłem czas na wyszukiwanie informacji, tłumaczenie, zamieszczenie w komentarzach kilku przykładów dla wykopowiczów. Co zrobiła moderacja? Oznaczyła moje znalezisko jako duplikat (mimo większej liczby wykopów) i uniemożliwiło dalsze wykopywanie.
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
Tytuł:
Córka Robrojka
Autor:
Małgorzata Musierowicz
Gatunek:
literatura dziecięca
Ocena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
8387463574
Wydawnictwo:
Akapit Press
Liczba stron:
219
Jedenasty tom z cyklu Jeżycjady.
Tytułową bohaterką jest Bella, szesnastoletnia córka Roberta Bojka zwanego Robrojkiem, który smalił cholewy do Anieli aka Kłamczuchy z drugiego tomu.
Aniela ma męża i dwoje dzieci, ponadto jest wziętą aktorką, ale dopóki sytuacja uczuciowa Roberta się nie oczyści, będzie czuł natrętny sentyment do starej, niespełnionej miłości. Co oczywiście niesamowicie wkurza jego nastoletnią córkę.
Bella z ojcem, który od piętnastu lat jest wdowcem, przeprowadzają się z Łodzi do Poznania. Wielki powrót związany jest z upadkiem firmy ojca dziewczynki. Próbują zorganizować sobie na nowo życie, a Robert dodatkowo odświeża szkolne kontakty.
Akcja tego tomu toczy się latem 1996 roku, Robrojek ma wtedy 32 albo 33 lata. Z perspektywy jego córki wygląda on jak pan w średnim wieku. To dość zabawne, bo mam niewiele mniej lat i wcale tak o sobie nie myślę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Trochę dłuższe recenzje umieszczam na blogu.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #books #czytajzwykopem #jezycjada #literaturadzieciecabookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-04-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: literatura, poeci, gatunki
Liczba stron książki: 254
Jesteś pierwszym recenzentem tej książki tutaj :)
Podobne książki:
1\. Niewidzialna dziewczyna (Jeans Blue) - najnowsza recenzja usera rassvet ★★★☆☆ (5.0 / 10) - Wpis »
2\. Wyspa skarbów (Robert Louis