Aktywne Wpisy

okusuri +313
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana

smuteczek2000s +46
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.

źródło: temp_file3107954343213925163
Pobierz
#ukraina
Koles chyba zyje w matrixie.
Jemu sie chyba wydaje ze niemcy sobie choduja drugiego
Największa armia w UE jest armia francuska i to też długo się nie zmieni.
@Chittychittybangbang: tej zielonka a Ty trolujesz czy serio nie rozumiesz sytuacji?
niemcy maja roszczenia terytorialne? no niezle prychlem. Bo to wcale nie kutin narzeka na rozpad wielkiej rosji i chce jej powrotu. Przypomniec ci co
@Transseksualny-Czciciel-Szatana: a dalej maja czolgi z 4 biegami wstecz i jednym do przodu?
Nie zauwazyles informacji ze makaron dosc czesto z kutinem gada? W przeciwienstwie do innych przywodcow krajow.
@napster92: I nie ogarnia ze raczaj dziala in minus niz in plus :P
No ale to francja. Moze chce wyczaic ze tra bedzie dodatkowy wsteczny w czolgach zamontowac :P
Przynajmniej mają, bo Niemcy zdaje się od początku wieku skrzętnie pozbywały się rezerwy, tak zwanych nadwyżek bundeswehry, jak np przekazanie starszych Leo do Polski po kosztach transportu.
Macron jest przed wyborami, więc pewnie próbuje pełnić role mediatora - raczej z kiepskim skutkiem. Niemcy z kolei nie udzielają się zbyt aktywnie i robią dobrą minę do złej, chociaż
@Transseksualny-Czciciel-Szatana: Tym bardziej z kiepskim skutkiem bo dziala solo. Gdzie w glownym nurcie przejawia sie narracja typu "zachod jeszcze nigdy nie byl tak zjednoczony i dzialajacy RAZEM"
A makaron chce cos ugrac na wlasna reke - on serio nie
Gdyby Niemcy zostali po 45 to Polaków byłoby 10 milionów niewolników a było za ZSRR tak gorzej ze widać jak jest teraz.
Dramat
@Chittychittybangbang: Gdybym znal numerki w totka to bylbym milionerem.
Masz jakas szkalna kule ze jestes pewien tego ze jakby po 45 "mur berlinski" byl na naszej wschodniej granicy a nie w berlinie to
@Chittychittybangbang: Nie czekasz na gdybanie? A to ja napisalem:
Wez sie zdecyduj.
@Chittychittybangbang: No dla mnie 40 lat okupacji jest gorsze niz 6 lat wojny. I uzycie "" tutaj jest totalnie nie na miejscu.
Ty z kolei napisales ze to lepiej ze bylismy 40 lat pod okupacja rosyjska niz gdyby niemcy
Ty tutaj dywagujesz o tym jakby USA nas od Niemców wyzwoliły a fakty są takie ze zrobili to Rosjanie i tu nie podlega dyskusji. Nigdzie nie powiedziałem ze lepiej po 45 roku było znaleźć się pod Rosja niż pod USA bo pewnie nie lepiej ale nie mieliśmy tu wyjścia.
Ale jeżeli ktoś pisze ze lata po 45 roku