Aktywne Wpisy

Metodzik +1784
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?

źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz
d601 +56
Co widzicie na tym zdjęciu? Ja na początku nie zauważyłem ale ciekawie to wyszło
#zdjecie #fotografia #lodz
#zdjecie #fotografia #lodz

źródło: temp_file4114729781346418709
Pobierz
Tak wiem, pytam o to już od roku ale dałem się wyleszczyc spadkowiczom.
#nieruchomosci #warszawa
Zaraz ci wykopki napiszą, żeby poczekał bo zaraz, lada moment to już napewno jebnie xD xD
Dopóki ceny nie dostosują się do nowej zdolności kredytowej to sprzedający będą mogli pomarzyć o sprzedaży, a kupujący o zakupie. No chyba że kupujący nagle się dowiedzą, że mieli wujka w Ameryce, który właśnie umarł i zostawił im majątek w dolarach.
Tylko tutejsi sekciarze udają, że nie widzą czynników które przemawiają przeciwko spadkom na nieruchomościach. Ja się zajmuje zawodowo sprzedażą materiałów budowlanych na inwestycje i widzę co się dzieje.
Normalni, szarzy ludzie w Warszawie nic nie kupują, w ogóle normalni mieszkańcy, rodowici Polacy w Warszawie jako właściciele? Pffff bzdura, ani jednego takiego nie widziałem. Raz byłem w Warszawie to słyszałem tylko
@Partyzant91: czyli jesteś sprzedawcą i nie rozumiesz jak działa rynek. Bo te wszystkie dziury w ziemi wykupione w 2020 i 2021 roku muszą zostać zbudowane bez względu na koniunkturę. Problem nie jest z ich zbudowaniem, a z tym ile będą warte i
@PandaCKratka: Jakieś 70% Polaków zarabia tyle lub mniej. Myśkisz, że jak ktoś zarabia 15 tysięcy to jest klientem docelowym na kawalerkę?
@PandaCKratka: @noslimE: W jaki sposob ktos kto zarabia 15k (takie kwoty najczesciej na jdg) ma zdolnosć na ponad milion zlotych?