Aktywne Wpisy
kopilop +22
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania

Howea +97
Jak wygrał Nawrocki to wkurzona zaczęłam szukać nieruchomości w krajach śródziemnomorskich i zobaczyłam, że jakbym sprzedała to co mam w Polsce to mogłabym sobie kupić dom nad morzem w Chorwacji i teraz ta myśl nie daje mi spokoju. Przecież to byłoby takie piękne. Życia by mi nie starczyło, żeby eksplorować te wszystkie wyspy i to co tam jest. Boję się trochę, bo jak coś mi w głowie zaczyna kiełkować to wkrótce okazuje

#akwarystyka
@pluktrux: Nawet zdecydowanie. @franolix: masz czymś przykry ten baniaczek? Bojek może się przeziębić jak łapie chłodne powietrze znad lustra
@franolix: Pomyśl o tym, żeby mu stworzyć porządne warunki do życia. Bo w takich jakie opisałeś to tylko męczarnia zanim padnie. Na dobry początek temperatura na 28 stopni i garbniki do wody. Potem planuj mu lepsze akwarium. Wrzuć zdjęcie zbiornika, zobaczymy co się da wykorzystać ze starego.
@pluktrux
@graczzzz
@kloner11
Dzięki za wszystkie odpowiedzi bastardis (mój bojownik) wyciągnął kopyta [*].
Napisałem dzień za późno no i ziomek w zeologigczym to trochę debil bo mi powiedział że w sumie to nawet do niego filtra nie potrzebuje a jeżeli to co piszecie to prawda to nie miał u mnie najlepszych warunków. Szkoda bo mu kupiłem na Ali taki dispenser do żarcia i dopiero za jakiś miesiąc