Wpis z mikrobloga

Marzy mi się taki scenariusz - kacapia upada i sobie głupi pysk rozwala, UA się sie odbudowuje, eliminuje korupcje i oligarchie, BY obala kartoflanego króla. Powstaje cos na kształt Uni Hadziackiej, wspólnota państw o liczbie mieszkańców około 90 mil. Kontrolujaca szlaki handlowe EU - Azja i z dostepem do Morza Czarnego i Bałtyku. Zakładając powodzenie takiego planu, to realnie sprowadziłoby ruskich do parteru na wieki.
#rosja #ukraina #polska #bialorus
kmiocinio - Marzy mi się taki scenariusz - kacapia upada i sobie głupi pysk rozwala, ...

źródło: comment_1647935266g6ePav2i6k1Uk0dlspNNUB.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rimpo: No i beda miec atom i co z tego? Doskonale wiedza ze uzycie go oznaczaloby ich koniec. A dzięki geniuszowi Wladimira Wladimirowicza, ten gownokraj cofnie sie w rozwoju o 30 lat.
  • Odpowiedz
@Rimpo: i co z tego? Serio, nie mam pojecia co chcesz w ten sposob uargumentowac. Poludniowa Korea pomimo sasiadowania z tymi debilami rozwija sie swietnie, a perspektywy na rozwoj dla takiej unii bylyby spore.
  • Odpowiedz
@kmiocinio: nigdy się coś takiego nie ziści zaczynając już od tego że Ukraina wojnę niestety przegrywa. Wyjdzie z niej mocno poobujana bez krymu i większości zadnieprza prawdopodobnie. A nawet jeśli to Niemcy i USA nigdy nie pozwolą na taki scenariusz.
  • Odpowiedz