Aktywne Wpisy
blinkarA +88
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp

Matylda_Megara +23
Mam termin porodu na 1 lutego. Torba spakowana, zrobiłam zlecenia stałe na przelewy, odebrałam wszystkie paczki z paczkomatu, wstrzymałam chwilowe zamówienia prywatnie, chłopaki ogarnięci, ugotuję jedzonko za kilka dni.
Pokój dziecioka w proszku, ale się nie wtrącam. Niech działają we trzech.
Ja się boję.
Jakieś rady od prawdziwych ojców i mam?
#ciaza #porod #bombelek #dzieci
Pokój dziecioka w proszku, ale się nie wtrącam. Niech działają we trzech.
Ja się boję.
Jakieś rady od prawdziwych ojców i mam?
#ciaza #porod #bombelek #dzieci

Gdybym w dużym projekcie dostał do ręki CV deva, który przez 5 ostatnich lat pracował w 5 firmach, to nie wiem czy w ogóle bym myślał o zatrudnieniu go, biorąc pod uwagę ile trwa wdrożenie i ile łącznie by przez ten rok wypracował. No ale jednak według wielu osób to jakoś działa xD
#it #programowanie #pracait
Pracownikowi obecnemu nie dajemy podwyżki jaką chce a najlepiej zwodzimy go, że za 3 miesiące wrócimy do rozmowy.
Nowemu dajemy tyle co powie na rozmowie , nie ważne , że to więcej niż ma ten wyżej + calą wiedzę wsteczną
w 1 pracy siedziałem rok, bo legacy
w 2 pracy rok, bo mobbing
w 3 pracy siedzę już pół roku, bardzo słabo jest, bardzo mało pracy, kod słabej jakości. Ile jeszcze mam robić dupogodzin w tej firmie żebyś mnie nie odrzucił?
Jak praca nie spełnia oczekiwań to zwalniaj się od razu, wtedy nikt nie będzie miał pretensji, ani bieżący pracodawca że traci pieniądze ani następny że skaczesz.
w obecnej jest prosta architektura, ale skomplikowany biznes a mimo to w 1 sprincie już klepałem kody.
xd
@Aryze: wbrew opinii oskarków z HR ludzie nie skaczą co roku bo lubią sobie co kilkanaście miesięcy r----------ć życie zawodowe.
Jeżeli obawiasz się że zatrudnisz kogoś zmieniającego