Wpis z mikrobloga

@malinowy_krol: Jest
@lrllrlrr: bez kitu xD za każdym razem jak odpinam to się modlę żeby te bolce się nie ułamały. Już jedną ładowarkę mam z ułamanymi bolcami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zatwardzenie: po prawej W800. Taka muzyczna wersja K750. Był jeszcze model D750 który miał obudowę jak W800i tylko kolorami się różniły. W810 to odświeżona wersja W800i gdzie joya zastąpiono przyciskami
  • Odpowiedz
@Destruktor_20: Kurde miałem W800i, ale to był super telefon, jak na tamte bardzo spoko aparat, muzyczka mp3, karty pamięci, jeszcze hackowanie softu jakimiś flasherami przy c------j wtyczce XD gdyby się rozłączyło to brick, złote czasy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Destruktor_20: za dzieciaka bardzo marzyłem o w800i, nawet kupiłem za odłożone kieszonkowe i hajs z kolonii ale okazał się niesprawny i musiałem oddać. Do dziś mam kilka zdjęć z aparatu, nawet na dzisiejsze standardy nie wyglądają źle.
  • Odpowiedz
@neo_1995: To było też moje marzenie za dzieciaka. Tylko z tego co pamiętam był ciężko dostępny a jak już był to dla mnie był bardzo drogi i kupiłem k750i. Wrzuciłem soft od W800 i chociaż w połowie spełniłem marzenie bo miałem ten pomarańczowy motyw i odtwarzacz walkman
  • Odpowiedz
@WyrobCzekoladopodobny: po latach robił się syf też na styku płyta główna - złącze. Często czyszczenie tych styków pomagało. Jak nie to nowe gniazdo. Na szczęście można było je wymienić bez lutowania. Dziś takie coś jest nie do pomyślenia.
@piterszoniusz: Jeszcze nowy to pół biedy. Gorzej jak po latach używania c--j go strzelał i żył swoim życiem
  • Odpowiedz