Aktywne Wpisy

bedejutro +87
Jeździłem na jedną myjnię we wsi regularnie, wiec znam czasy i wiem ile dane auto mogę umyć. Przedwczoraj wpadł Janusz i na święta u----ł około 25% czasu chwast ebany, żeby dutki się zgadzały :D
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
Kobiety zawsze pragnęły wiązać się z topką mężczyzn a w rezultacie mieć z nimi potomstwo, tylko kiedyś nie miały możliwości tego pragnienia realizować z różnych powodów czy to społecznych czy ekonomicznych. Dzisiaj w coraz większym stopniu mogą i to jest główny powód niskiej dzietności a nie jakieś różnice w wykształceniu, dostępność mieszkań czy długość urlopu macierzyńskiego. Jasne to też są jakieś składowe czynniki, ale nie sedno problemu. Żaden z tych mainstream demografów
źródło: yyym
Pobierz

Zgłosiłem jeszcze przypadek graniczny Podatku u źródła dla ADR ale jest to tak skrajny przypadek, że wg mnie US niezależnie od podejścia się nie przyczepić.
"Co do dodatkowych informacji w samych zestawieniach do potencjalnego wygenerowania PIT/ZG to pomyślimy o tym w przyszłym roku, jeśli ktoś miałby życzenie, żeby akurat takie zestawienie składać (co w naszej ocenie nie jest konieczne)."
Wcześniej wrzuciłem z danymi osobowymi pracownika więc wrzucam bez ;)
#kalkulatorgieldowy #gielda #podatki