Aktywne Wpisy

Metylo +56

źródło: temp_file3007110461458781393
Pobierz
mickpl +306
"Rynek najmu zdechł" - XD
Nie zdechł, tylko balansuje się popyt z podażą. W ostatnich 5 latach skupowano na masową skalę mieszkania "pod najem". W głównych miastach to nie raz i 70% zakupów na pierwotnym. Aby sobie to lepiej wyobrazić w Polsce w budowie jest obecnie ok. 800 tys. mieszkań. W Danii przykładowo... ok. 2 tys. XD
To już się powinno załamać w okolicach 2022 roku, zaraz po covidzie, ale wybuchła wojna i wywołała
Nie zdechł, tylko balansuje się popyt z podażą. W ostatnich 5 latach skupowano na masową skalę mieszkania "pod najem". W głównych miastach to nie raz i 70% zakupów na pierwotnym. Aby sobie to lepiej wyobrazić w Polsce w budowie jest obecnie ok. 800 tys. mieszkań. W Danii przykładowo... ok. 2 tys. XD
To już się powinno załamać w okolicach 2022 roku, zaraz po covidzie, ale wybuchła wojna i wywołała
Latem ubiegłego roku zachęcała mnie też, żebym poszedł na imprezę urodzinową swojej koleżanki, na której miała być 17-letnia dziewczyna.
To uczucie, gdy rodzice nie mieliby nic przeciwko miłosnej przygodzie starego byka z nastolatką, byle tylko zdjąć ze mnie jarzmo #s----------e i ośmielić mnie w życiu. (╯︵╰,)
#przegryw #incel
A odkąd 5 lat temu wyznałem prawdę, że jestem sfrustrowany ciągłym odrzuceniem, to jest im już wszystko jedno, „bylebym wreszcie uwierzył w siebie i zaczął być szczęśliwy” - to dosłowny cytat.
@pasztetztrupa: tak
@pasztetztrupa: nie. creepy jest tylko wtedy gdy facet jest nieatrakcyjny. gdyby chodziło o sam wiek to przystojny kilkusetletni wampir nie powodowałby powstawania wodospadów między nogami rzeszy kobiet itd itp wygląd = wszystko
Wiadomo, że nic z tego nie będzie również u mnie. Niemniej jednak trochę zaskakuje mnie tak otwarta aprobata dla takiej ewentualności, niekiedy o zabarwieniu wręcz zachęcającym, zwłaszcza w kontekście tego, co mówili mi przed laty. Wtedy jednak nie wiedzieli, co tak naprawdę mi doskwiera. Długo to ukrywałem, dopiero
@soyunmago: no ale mimo wszystko masz kochających rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Tylko musisz dobrze stać finansowo ofc
Upadek człowieka....