All jokes aside, Czy samym pływaniem i dietą można zbudować umięśnioną sylwetkę? Nie mówię tu oczywiście o byciu koksem tylko o "delikatnym zarysie mięśni" (xD) . Pływam 2.5 km krawlem 1h dziennie 5 dni, głównie by schudnąć, waga 95 kg 184 cm #mirkokoksy #plywajzwykopem #plywanie
@Ni_czas_to_ni_miejsce: jeśli masz dobry gen i będziesz pływał bardzo intensywnie i przez odpowiedni okres to napewno zrobisz górę jak pan na zdjęciu, natomiast widać że on trenuje tez środkową sekcję tego pływanie nie zrobi chyba ze jakis p------y styl pływania
@Ni_czas_to_ni_miejsce: Na zdjeciu Michael Phelps, on trudni się głównie pływaniem ( ͡°͜ʖ͡°) Da się zrobić fit sylwetkę, ale myślę, że oszczędzisz pare lat pochodząc dodatkowo trochę na siłownię.
Czy samym pływaniem i dietą można zbudować umięśnioną sylwetkę?
@Ni_czas_to_ni_miejsce: nie, bez wolnych ciężarów zapomnij. Ewentualnie jeszcze street workout ale to zajmie 2x dłużej + o wiele większa możliwość kontuzji
@JankoMuzyk: Ale Ty wiesz, że Michael Phelps także trenował na siłowni + miał dietę i ogólnie poświęcił temu życie, right? :) @Ni_czas_to_ni_miejsce: Według mnie odpowiedź brzmi...raczej nie, nie na takim poziomie. Z jednej strony to oczywiście jest fajny trening rąk, ale z drugiej to jest przepotworne cardio, które Ci przepala multum kcal - to nie brzmi jak przepis na zbudowanie dobrej masy mięśniowej, szczególnie na wszystkich partiach mięśniowych.
@Ni_czas_to_ni_miejsce ch wie czy się da, ale w pół roku z-----------c zrzuciłem bebech, 10 kg i mieściłem sie w stare spodnie. Może gdybym nie w--------ł kebaba po basenie to bym miał taką sylwetkę
Czy samym pływaniem i dietą można zbudować umięśnioną sylwetkę? Nie mówię tu oczywiście o byciu koksem tylko o "delikatnym zarysie mięśni" (xD) . Pływam 2.5 km krawlem 1h dziennie 5 dni, głównie by schudnąć, waga 95 kg 184 cm #mirkokoksy #plywajzwykopem #plywanie
Raz w tygodniu basen i kawa piernikowa i będzie git.
Da się zrobić fit sylwetkę, ale myślę, że oszczędzisz pare lat pochodząc dodatkowo trochę na siłownię.
(delikatny zarys mięśni xD, za każdym razem bawi)
@Ni_czas_to_ni_miejsce: nie, bez wolnych ciężarów zapomnij. Ewentualnie jeszcze street workout ale to zajmie 2x dłużej + o wiele większa możliwość kontuzji
@Ni_czas_to_ni_miejsce: Według mnie odpowiedź brzmi...raczej nie, nie na takim poziomie. Z jednej strony to oczywiście jest fajny trening rąk, ale z drugiej to jest przepotworne cardio, które Ci przepala multum kcal - to nie brzmi jak przepis na zbudowanie dobrej masy mięśniowej, szczególnie na wszystkich partiach mięśniowych.