Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 293
Oto jak „progresywiści” z Salam Lab powielają stereotyp o niższej wartości życia mężczyzny. Piękny cytat, który można sobie oprawić w ramkę, bo genialnie pokazuje sposób myślenia mizoandrystów.

70 procent osób zabitych w dzisiejszych konfliktach to cywile, w tym wiele kobiet i dzieci

=

Wojna największe krzywdy wyrządza kobietom

Oni po prostu nie uważają mężczyzn za ludzi. Ludzi, którzy mają uczucia i mogą cierpieć, albo mają inne plany życiowe niż śmierć na wojnie. Tylko ze względu na to, że urodziliśmy się z parówką między nogami zakłada się, że nie jesteśmy stroną neutralną podczas agresji innego państwa. Po prostu konflikt między 18-letnim wątłym Dimą z fobią społeczną albo 59-letnim Igorem z cukrzycą i otyłością a „patriarchalnym” i „toksycznie męskim” Putinem. Konflikt między mężczyznami, w który uwikłane zostały niewinne kobiety.

#ukraina #wojna #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #pieklokobiet #prawamezczyzn #mizoandria #ginocentryzm
F.....e - Oto jak „progresywiści” z Salam Lab powielają stereotyp o niższej wartości ...

źródło: comment_164725479358OnqO0hotSDcSSfNCzOGB.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fracture: pretensje do swoich ziomali z paruwą między nogami, bo nie pamiętam kiedy ostatnio wojna została wywołana przez kobiecego dyktatora, monarchę albo rząd kierowany przez kobiety xD Skoro facetow tak kręci wojna że ciągle je wywołują to niech sami w nich walczą a nie mają ból d--y
  • Odpowiedz
@CiociaCBD: Nie kręci mnie absolutnie wojna. Wielu facetów nie kręci wojna. Nie zdziwiłbym się, jak wśród mojego pokolenia i młodszych, większości nie kręci wojna. Ale to nie ma znaczenia, bo nikogo nie obchodzi, czy przymusowo wcielonych ludzi kręci wojna. Ważne, co kręci "elity".
  • Odpowiedz
  • 20
@megaloxantha: Mam rozumieć, że ONZ w celu osiągnięcia równości płci ma zamiar zwiększyć ten odsetek do 50%? Czy chcą raczej, żeby odsetek mężczyzn-dziennikarzy, którzy giną był wyższy niż 81%? Nie wiem, choć się domyślam.
  • Odpowiedz
  • 37
@blargotron: Dlatego ruch praw mężczyzn jest tak niebezpieczny dla elit i zwalczany wszelkimi środkami. Świadomi i wyzwoleni mężczyźni = brak mięsa armatniego, brak bydła rozpłodowego, brak dochodów z podatków. Bunt mężczyzn oznacza koniec obecnego systemu dobrobytu, zbudowanego na naszych barkach.
  • Odpowiedz
@Fracture: wlasnie dlatego na takie osoby powinnoi sie wypiac d--a, po roku bez mezczyzn przyszly by z podkulonym ogonem by im sloik dzęmu otworrzyć
Gdybym znał jakąś X laske ktora gada takie brednie to bym już nigdy z nią słowa nie zamienil
  • Odpowiedz
@CiociaCBD: ale tu nie chodzi o płeć tylko o fakt długiego siedzenia u władzy, w przypadku z Ukrainą mamy Putina który to ciągle trzyma rękę na pulsie i nie może sobie pozwolić drugiego rozpadu postZSRR bo by oznaczało to jego śmierć, do tego postępuje często emocjonalnie i nie umie odpuścić wskazuje bardziej na cechy kobiece, co by oznaczało, że kobieta u władzy przy takich warunkach decydowała by podobnie, być może
  • Odpowiedz
@CiociaCBD: ale p--------o, jak rozumiem Kamala umywa rączki od jakichkolwiek zbrojnych działań USA, a vice premierki Rosji Wiktoria Abramczenko czy też Tatjana Golikowa kompletnie nie popierają działań Putina dlatego zasiadają w jego "rządzie" xD Wygoogluj sobie też Aung San Suu Kyi i masakrę mniejszości muzułmańskiej.
  • Odpowiedz
@CiociaCBD: Co to ma być za argument? To jak kobieta kogoś zabije, to mogę się potem d---------ć do jakiejś innej, kompletnie losowej kobiety, bo to jej "ziomalka z dziurą między nogami"? Ty k---a normalny jesteś?
  • Odpowiedz