Aktywne Wpisy
Sebastix +905
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +260
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz

=
Oni po prostu nie uważają mężczyzn za ludzi. Ludzi, którzy mają uczucia i mogą cierpieć, albo mają inne plany życiowe niż śmierć na wojnie. Tylko ze względu na to, że urodziliśmy się z parówką między nogami zakłada się, że nie jesteśmy stroną neutralną podczas agresji innego państwa. Po prostu konflikt między 18-letnim wątłym Dimą z fobią społeczną albo 59-letnim Igorem z cukrzycą i otyłością a „patriarchalnym” i „toksycznie męskim” Putinem. Konflikt między mężczyznami, w który uwikłane zostały niewinne kobiety.
#ukraina #wojna #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #pieklokobiet #prawamezczyzn #mizoandria #ginocentryzm
źródło: comment_164725479358OnqO0hotSDcSSfNCzOGB.jpg
Pobierzźródło: comment_1647255070zp4yt9nsu0dY6QqnlT8R6m.jpg
Pobierzźródło: comment_16472553531OF4wj42DtKKfyRhXi9ucZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Gdybym znał jakąś X laske ktora gada takie brednie to bym już nigdy z nią słowa nie zamienil
Piękny lewacki fikołek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kobiety do armii? Kobiety na czołgi? XD
Za mało ŻOŁNIEREK w szeregach? Jesteśmy tacy sami ale...
źródło: comment_1647261015Ghuqv1nv45JGY5wrl0TL3d.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora