Aktywne Wpisy
Tak jest, przychodzi typ do pracy na staż i mówi że mniej za 26, 27 zł za godzinę to nie będzie wstawał z łóżka XD Ja kiedyś na studiach miałem darmowy staż na którym zapierdzielałem, czy to rzeczy związane ze stażem, czy jakieś zamiatanie podłogi, bo robota była. Dopiero później to zaoowocowało w postaci zatrudnienia. Ale nie XD Teraz młodzi mają kupe kasy od rodziców, ale i tak za mniej niż takie

lapko +627
Stało się. Mój najtrudniejszy, największy i najbardziej czasochłonny obraz gotowy. "Ciało". 120x120cm. Farby akrylowe na płótnie.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #malarstwo
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #malarstwo

#wojna #rosja #ukraina
Gdyby Putin naprawdę chciał dokonać rzezi na cywilach, to by zamiast 2000 (przypadkowych ofiar), byłyby setki tysięcy.
Każda wojna =straty w cywilach. Przy walkach w gęsto zaludnionyk terenie, nie możliwe jest 100 bezpieczeństwo cywili.
Wytłumacz mi jedną rzecz: można wyprowadzić cywilów z oblężonego miasta i mieć czyste ręce jeżeli chodzi o strzelanie do cywilów. Czemu Rosja nie chce się na to zgodzić?
#!$%@? w inna szkole
Ja się pytam ciebie. Naprawdę, nie widzisz tu niczego podejrzanego?
Konwój humanitarny = wykorzystanie okazji przez wojsko ukraińskie.
Nie chcę mi się. To było proste pytanie a ty masz problem, żeby odpowiedzieć. Za to rozsiewasz fejki. Śmierdzisz, wiesz?
Sam #!$%@? ruską onuco
Zawsze są straty. Większe bądź mniejsze.
@derigen90: wiadomo!!! A ten ostrzal domow mieszkalnych, blokow czy strzelanie do PRWATNYCH SAMOCHODOW to juz przeciez kompletny przypadek.
A może zaczęli atakować ruskich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niewiem, ale się wypowiem?