Wpis z mikrobloga

@Gustavo_Fring: 172
@dopeboiYSL: Będę sobie zapisywać obok wagi. Z taka waga łatwiej mi się podnosi większe ciężary. Myślałem sobie, ze dzięki temu zbuduje trochę mięśni a później zrzucę zbędne kilogramy tłuszczu xd raczej mam kiepski apetyt wiec z deficytem kalorycznym nie powinienem mieć problemu
@Antinous: sprawdź jaki masz BF nawet jakimś kalkulatorem gdzie podajesz pas i wagę, nie przekraczaj nigdy max 20% bo będziesz później redukował pół roku i więcej
nie da się tak szybko robić masy, nawet robiąc 1kg msc masz 12kg w rok, co jest sporym wynikiem, po którym z każdym rokiem będziesz robił ułamek z tego bez igły
Jak chcesz robić po 3-4kg msc to musisz mięć świadomość, że te 75% z
sprawdź jaki masz BF nawet jakimś kalkulatorem gdzie podajesz pas i wagę, nie przekraczaj nigdy max 20% bo będziesz później redukował pół roku i więcej

@dopeboiYSL: xD przecież 1000kcal deficytu to 4-5kg na miesiąc w dół (1% masy ciała tygodniowo), mając 25% BF i redukując do 15% zrzucenie ok 10kg - zajmie 10 tygodni, od 15% do 12% 500 kcal deficytu (0.5% masy ciała tygodniowo) zrzucenie 3kg zajmie 6 tygodni

25