Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

r--------m zamek i baba z airbnb chce zwrotu kosztów a ja nie chce

@SowaZ: r--------ś = płacisz.
Baba chce zwrotu = ma do tego prawo, bo r--------ś
Nie chcesz = typowe p0lactwo które nie szanuje cudzej własności.

Ot tyle w temacie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@SowaZ: w tamtym roku, jak wynajmowałem mieszkanie przez airbnb, rozbiłem miskę (taką co się w niej je żarcie) podczas zmywania naczyń. Wyrzuciłem do kosza szkło i zapomniałem, dla mnie normalna rzecz. Wszystko elegancko wysprzątałem, a właściciel się zesrał w komentarzu, że mu 10 zł nie zostawiłem za naczynie i że zachowałem się niefajnie. Kurde chyba z 1000zl mu zostawiłem za wynajem, a ten płakał o j----ą miskę z Ikei xD
  • Odpowiedz
Zatem co powinienem zrobić w chwili zatrzaśnięcia by uniknąć dodatkowych kosztów?

@SowaZ: Zgłaszasz właścicielowi taki incydent i informujesz że będziesz musiał uszkodzić aby się wydostać. Wtedy jesteś kryty i nie są po Twojej stronie koszta. Jeśli zrobiłeś to bez porozumienia z właścicielem i informowałeś po fakcie lub w ogóle olałeś temat, to wina jest po Twojej stronie. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Uszkodzenia rzeczy mechanicznych które mają
  • Odpowiedz
@SeriousDude: a jak to miałem zrobić skoro tele pod ładowarka był w pokoju? Przeczytałeś post czy lepiej od razu nazwać mnie "typowe p0lactwo które nie szanuje cudzej własności." () To ci powiem że jeszcze będę się starał o zwrócenie kosztów pobytu, taką jestem cebulką ❤️
  • Odpowiedz
a jak to miałem zrobić skoro tele pod ładowarka był w pokoju?

@SowaZ: poinformowałeś o tym od razu, czekałeś na oddanie czy olałeś całkowicie temat i czekałeś na odzew właściciela? Tak drobne szczegóły decydują o wszystkim ( ͡º ͜ʖ͡º)

To ci powiem że jeszcze będę się starał o
  • Odpowiedz
No rezygnuje i co mam pod mostem spać?

@SowaZ: Fakt, Łódź to mieścinka w której nie ma hoteli ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chłopie, nie chce mi się w tą dziecinną dyskusję wchodzić.
Zamiast normalnie się dogadać z właścicielami i po ludzku to załatwić to wylewasz
  • Odpowiedz