Aktywne Wpisy

solejukowski +84

SzubiDubiDu +159
I właśnie dlatego w USA nikt nie chce jeździć zbiorkomem. Bo jak siedzisz w swoim SUVie to jesteś oddzielony od zwierząt. Do nas też masowo importują szemrany element i wkrótce też tak będzie, że auto to gwarancja spokoju.
Trzasku dokręci śrubę w SCT i bogate paniusie będą bezpiecznie w BMW X7 a robaki będą się mordować w autobusach, w tramwajach i na przystankach
#motoryzacja #usa #takaprawda
Trzasku dokręci śrubę w SCT i bogate paniusie będą bezpiecznie w BMW X7 a robaki będą się mordować w autobusach, w tramwajach i na przystankach
#motoryzacja #usa #takaprawda
źródło: 2c5354081b20f088905552dfa3a8b100e039f89b42e764e3a0ad3ff12abc735a
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
No nie wiem czy się orientujesz, ale handel z chinami to nie jest tylko zysk dla chin, cały świat ma zrezygnować z handlu z chinami? Jak np. USA zrezygnuje to sobie
Tego o koronawirusie nawet nie chce mi się komentować bo nie wiem jak można te dwie rzeczy porównywać
Argument bez sensu. Chyba przeczytałeś mój wpis przed edycją, bo specjalnie edytowałem bo tak coś czułem że trzeba specjalne tłumaczenia dla ciebie stosować bo nie bardzo temat ogarniasz no i chyba miałem rację.
Poniżej fragment który dodałem:
"No nie wiem czy się orientujesz, ale handel z chinami to nie jest tylko zysk dla chin, cały świat ma zrezygnować z handlu z chinami? Jak
Co do