Aktywne Wpisy
Wookash071 +21
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Przecież to jest niemożliwe, żeby w jeden dzień wezbrało tyle wody żeby o kilka metrów podskoczyło koryto, to są niewyobrażalne ilości wody. Teatr dla idiotów, tylko po co ktoś to inscenizuje, macie jakieś pomysły? Najpierw cowid, potem "wojna" na wukrainie a teraz to. A pelikany chodzą i łykają. Wyłączcie tv włączcie myślenie ludzie bo ręce opadają.
https://x.com/remizacompl/status/1835123657573597400
#powodz #niepopularnaopinia #takaprawda
https://x.com/remizacompl/status/1835123657573597400
#powodz #niepopularnaopinia #takaprawda
Na Ukrainie w Kolomyji utknęli moi bardzo dobrzy znajomi. Dwie kobiety (30 i 50 lat) z dwójką dzieci (rok i 5lat), mąż 30latki jest pracuje w Polsce. Na miejscu w kolomyji nie ma im zbytnio kto pomoc w transporcie.
Czy jakimś cudem, ma ktoś z Was kogoś w tamtych okolicach, kto będzie w stanie dowieźć całą czwórkę na którekolwiek przejście graniczne z PL? Oczywiście za transport zapłacimy.
#ukraina #wojna #rosja #wykoppomaga
Nie ukrywam, ze już miałem pomysł żeby samemu po nie jechać, bo wjechax powinienem wjechać, wypuścić też by mnie wypuścili (ojciec, mąż pewnie by wjechal, ale nie wyjechal) ale rodzina powiedziala, ze chyba mnie p------o.
Komentarz usunięty przez moderatora
Niby niedaleko, ale google maps pokazuje 4.5h drogi
Może spróbuj tu:
@k4rolex: jednak rodzina czasem na coś się przydaje xD