Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +14
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
- żeby pożyła te 3 lata chociaż,
- łatwość codziennej konserwacji (to mi akurat bardzo pasowało w tej nivonie, że wszystko się bardzo łatwo czyściło i można było jednym, dwoma ruchami wszystko rozłożyć i umyć),
- kawy głównie mleczne - zależy mi na tym, żeby miał możliwość zrobienia mlecznej kawy bez żonglowania kubkami - w tej nivonie dało się tak tylko cappuccino zrobić, ale ono miało spore ograniczenia rozmiarów samej kawy i stosunku kawy do mleka - chcę mieć możliwość zrobienia choćby flat white jednym kliknięciem po uprzednim podstawieniu np. pojemnika z mlekiem,
- jakby czarny był, to by było spoko, ale to coś, do czego dopłacać nie będę.
#ekspresdokawy #agd
Zafajdaniec ma wszystko wraz z americano i trzema różnymi temperaturami wody do zaparzania, czarnej i zielonej (ʘ‿ʘ)
Upewnij mnie tylko, czy to sensowny wybór bo jak coś, to ostatecznie mogę zwrócić jeszcze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybyś pił dwie, trzy różne kawy, bez żadnych specjalnych ustawień, pewnie spokojnie wystarczył by Ci model 300, chociaż nie pamiętam czy ma on wsyp na mieloną.
mogę tym czyścić tego Siemensa z powodzeniem?