Aktywne Wpisy

DEJW88 +25
Tak szczerze moim zdaniem lincz tej dziewczyny, która potrąciła psa, a już na pewno jego skala jest przesadzona. Zachowała się przede wszystkim nierozsądnie, spojrzenie na telefon przez sekundę wystarczyło aby potrącić psiaka. Było to totalnie głupie zachowanie. Ok, stało się, jej wina (choć pretensje że psy też nie powinny sobie chodzi tak luzem również są uzasadnione). Szczęście w nieszczęściu jest takie, że pies przezył i jest ponoć cały i zdrowy. Dziewczyna przeprosiła.

jarzynka +332
Taka rozkmina mnie naszła przy porannej kawusi.
Nie sądzicie, że matki pijące w ciąży i powodujące kalectwo u swoich dzieci powinny być karane? Dlaczego za za pobicie można iść do więzienia a za spowodowanie ciężkiej niepełnosprawności u dziecka nie?
#alkoholizm #uzaleznienia #zdrowie #prawo
Nie sądzicie, że matki pijące w ciąży i powodujące kalectwo u swoich dzieci powinny być karane? Dlaczego za za pobicie można iść do więzienia a za spowodowanie ciężkiej niepełnosprawności u dziecka nie?
#alkoholizm #uzaleznienia #zdrowie #prawo
Jestem dwa dni delegacji w Kielcach wybaczcie ale brzydszego miasta nie widziałem ludzie naśmiewają sie z Polski wschodniej, pochodze z Białegostoku ale, unas sa wszedzie dobre drogi obwodowki polnoc polidnie wschód zachód centrum zadbane brak bloków nie odnowionych, w Kielcach po obejsciu centrum mam flashbacki do 96 roku jak matka mnie w wózku pchala.
Komentarz usunięty przez autora
Jak jedziesz prywatnym autem to uwazaj na te dziury w drodze
@Fixusa: G... widziałeś w takim razie.
@Fixusa: Byłem ostatnio w Białymstoku i też macie wybetonowany rynek oraz okolice
@Fixusa: Zakorkowane drogi, brak miejsc parkingowych i kabab za 9zł świadczą o brzydocie miasta?
Fakt, w naszej filharmornii nie odbywają się benefisy gwiazd disco polo, więc nie mamy takiego prestiżu.
Jeśli w hotelu reglamentują papier toaletowy to daj znać, podrzucę Ci ze
Park miejski jest również średnio atrakcyjny imo.
I mówię to jako osoba co za cholere się stąd nie wyprowadzi bo to miasto jest cudowne. Tylko cholernie zaniedbane.
Sorry za offtop, strasznie mnie boli dupa, że Kielce słabo się rozwijają. Chciałbym sobie tu spokojnie żyć , dorobić się i życzyć tego samego