Wpis z mikrobloga

@DEJW88: wlasnie , jestes prawie w 100% pewien. Mi tez sie wydaje ze na tej budowie było cos grubiej z granicy prawa i moralnosci. Ale nie będę sie angażował w odsunięciu typa od publicznego internetowego swiatka dopoki brak jakiegokolwiek dowodu. Narazie co mamy pomówienia. Wiem, że wykop jest rządny krwi ale powoli, bo wyjdziecie na farmazoniarzy i skonczy się łatka elity internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tylko_Seweryn: Na razie nikt nie wydał wyroku, chodzi o to, że są przesłanki, że coś się wydarzyło i żeby po prostu temat pociągnąć i wyjaśnić, filmik Polaka miał chyba domknąć sprawę, ale raczej jego wyjaśnienia nie są przekonywujące.

@Bielecki: Mało znany portal, chodzi o to żeby ktoś z zasięgami to przedstawił. Na tweeterze jest cała masa komentarzy "ale o co w tym chodzi", więc zainteresowanie dramą jest relatywnie
  • Odpowiedz
@DEJW88: Staśko trzeba podesłać, na pewno ją zainteresuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) czego jak czego, ale zasięgów odmówić jej nie można. No i relatywnie świeża sprawa, myślę że jeszcze nabierze rozmachu
  • Odpowiedz