Aktywne Wpisy

Jailer +364
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +58
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

#cyfrowypolsat #polsatbox #telewizja #pytaniedoeksperta #pytanie @Specjalista_Polsat_Box
Multiroom zgodnie z regulaminem polega na tym, że w jednym domu możesz mieć więcej niż jeden odbiornik, ale płacisz nie x (liczba odbiorników) razy cena pakietu, a raczej cena pakietu plus y (liczba dodatkowych odbiorników w ramach multiroom) razy 10 zł. Jak widać jest to rozwiązanie sporo tańsze niż kilka oddzielnych umów, stąd niektórzy mogliby kombinować "ja wezmę z
Choć nie wiem, czy każdy dekoder obsługuje "dogadywanie się" przez sieć - tutaj musi się wypowiedzieć ktoś z aktualnymi informacjami na ten
Da się to obejść ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
Wiem, dlatego napisałem "ograniczyć", nie "uniemożliwić"…
@pawelas87
@RussianTeacher i będzie potrzebny drugi kabel antenowy czy to będzie się jakoś inaczej łączyć i tv będzie działać bez problemowo za pomocą tego przekładania kart bądź połączenia z wifi?