Kapitalne przejście światowych mediów z #koronawirus do #wojna #rosja #ukraina. Zaraz wszyscy zapomną o wirusku. #!$%@? że 2 lata ludziom #!$%@? życia. Co z tego że miliony ludzi na świecie straciło biznesy. Nie liczy się że gospodarki większości państw ledwo zipią... Faktycznie 90% ludzi to bydło prowadzone na rzecz, łykną WSZYSTKO co im wmówią media. Osoby które wywołały koronapanikę oczywiście nigdy nie zostaną pociągnięte do odpowiedzialnośći...
@Pogromca_pedryli: kowidziarze teraz modlą się o śmierć królowej. Jeśli ta 95 letnia staruszka umrze na tę śmieszna chorobę to może będą mieli znowu swoje 5 minut
@Kakamber oświeconym możnaby nazwać kogoś kto przestał wierzyć w pandemię w trakcie jej trwania. Duża większość antycovidziarzy (w tym ja) nie łykneła tej bajeczki od samego początku.
Jestem na wykopie od ponad 15 lat, a od wprowadzenia wersji 4, absolutnie nie mam ochoty tu zaglądać ( ͡°ʖ̯͡°) Brawo Białkov, jak po tylu latach chciałeś mnie wreszcie zniechęcić do tego portalu, to Ci się udało!
Panowie jak wygląda praca na magazynie na wózku? Cały dzień się tym jeździ? Do takiej pracy przyjmują z samymi uprawnieniami czy trzeba moeć jakieś doświadczenie na magazynie? #pracbazaz #praca #pytanie
oświeceni antycovidziarze - to jest skandal, że media tylko o covidzie gadają
również oświeceni antycovidziarze - to jest skandal, że media przestały gadać o covidzie i wybrały nowy temat
@Kakamber: No skoro wirus i powikłania są takie straszne to faktycznie skandal
A jak nie są, to trzeba kogoś pociągnąć do odpowiedzialności za zamknięcie ludzi na 2 lata w domach
Komentarz usunięty przez autora