Wpis z mikrobloga

Ogląda ktoś z Was #the100 ? O co tam chodzi w 4 sezonie bo zrobiłem sobie przerwę po trzecim i już nie pamiętam, a nie chce mi się do niego wracać.
Boją się deszczu radioaktywnego bo na ziemi zostały elektrownie jądrowe, ale co jest z tymi elektrowniami?
Zakładam, że pewnie w jakiejś elektrowni zawaliły systemy bezpieczeństwa i nie wsunęło prętów kontrolnych do reaktora, więc stopiły się rdzenie, lawa jądrowa zaczęła spływać, no i pewnie sobie siedzi w powłoce reaktora, bo to przecież rok 2100 któryś, więc to już nie są czasy prymitywnych reaktorów, więc skąd mają tam ten pył i deszcz radioaktywny? Czegoś zapomniałem z 3 sezonu? :D

#seriale #netflix
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@voot: nie szukaj logiki w tym serialu.
po prostu nadciąga kolejna rozpierducha i trzeba zdobyć ostatni skrawek ziemi, czy coś tam
  • Odpowiedz
@guest: ech nie lubię takich nielogicznych zwrotów akcji :/ no ale dobra podejdę do tego jak proponujesz, idzie po prostu rozpierducha i nieważne z jakiego powodu :)

Mam nadzieję, że kolejne sezony będą jakoś bardziej powiązane ze sobą, a nie za każdym razem jak do tej pory, że zamykanie wszystkich wątków pod koniec jednego sezonu i tworzenie zupełnie nowych od kolejnego.
  • Odpowiedz
Mam nadzieję, że kolejne sezony będą jakoś bardziej powiązane ze sobą, a nie za każdym razem jak do tej pory, że zamykanie wszystkich wątków pod koniec jednego sezonu i tworzenie zupełnie nowych od kolejnego.

@voot: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

już nawet nie pamiętam czy obejrzałem ostatni sezon, miałem naprawdę dość głównej
  • Odpowiedz
@guest Ej ale od Clark to się odclarkuj ( ͡° ʖ̯ ͡°) tbh dla mnie jedna z ulubionych bohaterek ze wszystkich seriali jakie widziałem xd

@Desmosedici Czemu niby schematyczne? bo sie powtarza walka o przetrwanie? No to chyba logiczne, o tym jest serial ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz