Aktywne Wpisy

IIWSwKolorze1939-45 +185
Witam wszystkich. Słowem wstępu: niektórzy starsi wykopowicze może pamiętają moje wpisy postowane przez @Mleko_O pod tagiem #iiwojnaswiatowawkolorze. Wpisy, jeśli się przyjmą, będą ukazywać się codziennie pod tagiem #wojnawkolorze
Ponieważ zbliża się 80. rocznica ludobójstwa Polaków na Wołyniu dokonanego przez OUN i UPA, zauważyłem, że coraz częściej w dyskusji pojawiają się różnego rodzaju przekłamania i mity, które mają na celu wybielić, albo choćby częściowo usprawiedliwić Ukraińców i przerzucić odpowiedzialność na ofiary. Sugerują
Ponieważ zbliża się 80. rocznica ludobójstwa Polaków na Wołyniu dokonanego przez OUN i UPA, zauważyłem, że coraz częściej w dyskusji pojawiają się różnego rodzaju przekłamania i mity, które mają na celu wybielić, albo choćby częściowo usprawiedliwić Ukraińców i przerzucić odpowiedzialność na ofiary. Sugerują

MrSzakal +418

Słusznie nakręcony hajp czy smród jakich mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie nie podszedł ale spodziewałem się tego patrząc, że w nutach jest geranium i jaśmin. A po drugie w ogóle nie budzi we mnie skojarzeń z morzem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#perfumy
Na plus na pewno parametry, #!$%@? nie odpuszcza ( ͡° ͜ʖ ͡°) będę musiał spróbować w gorące lato, może rozwija się inaczej
"nie budzi skojarzeń z morzem"
"nie widzę związku z morzem"
"mój ulubiony morski zapach"
Tak się kończy każdy mój research bazujący na opiniach o danym zapachu ( ͡° ͜ʖ ͡°) i za Sokratesem powtarzam "wiem, że nic nie wiem".