Wpis z mikrobloga

@michal161091: Po nazwie spodziewałem się czegoś w rodzaju AdG - a faktycznie jest mocno geraniumowo, wręcz gozdzikowo. Tak samo nie widzę zbytnio związku z morzem.

Na plus na pewno parametry, #!$%@? nie odpuszcza ( ͡° ͜ʖ ͡°) będę musiał spróbować w gorące lato, może rozwija się inaczej
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@michal161091: mój ulubiony morski zapach, pachnie wsumie tak jak się spodziewałem, trzyma dobrze, polecam sprawdzić choć pierwszy kontakt może zniechęcić, dobrze że poleciał blind na butlę xD
@michal161091: mnie się spodobał. Można w nim znaleźć skojarzenia z morzem, ale to tło dla świeżych ziół. Złośliwi powiedzą, że tak pachnie ziołowa pasta do zębów. Będą mieli trochę racji. W każdym razie Saul to bardzo przyjemne perfumy, coś innego niż cytrusowe kompozycje na lato.
@michal161091: Bardzo udany zapach. Świeży i interesujący dzięki wyrazistemu eukaliptusowi, tymiankowi i geranium. Z czasem nabiera fajnego pazura dzięki piżmu. Moja kobieta jest wybredną i surową recenzentką- bardzo przypadły jej do gustu. Wg mnie jest morski.