Aktywne Wpisy
D07IFP +18
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +247
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

Czytając o nim to jest to trochę dziwny spin-off. Całość opiera się na epizodycznej postaci niezbyt lotnego przystojniaka Vinniego Verducci granej przez Matta LeBlanca oraz jego ojca Charliego. Postacie pojawiają się w odcinku S05E17 "Oldies But Young 'Uns" wyemitowanym 17 marca 1991 roku, a niecały miesiąc później wychodzi najgorzej oceniany odcinek całego serialu: S05E20 "Top of the Heap". Z Bundych występuje w nim jedynie Al. Epizodycznie;). Jest on jednocześnie właśnie pierwszym odcinkiem nowej produkcji "Top of the Heap" (TOTH). A więc bardzo elegancko ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Później w spin-offie, jako cameo, pojawiają się jeszcze osobno Kelly i Bud. I to są jedyne elementy fabuły, które łączyły go ze "Married with Children" (MWC). Ostatecznie wyemitowano 7 epizodów i serial wstrzymano.
Sam Matt LeBlanc w roli Vinniego pojawił się jeszcze tylko raz u Bundych, na niecałe 1,5 minuty w odcinku S06E09 "Kelly Does Hollywood: Part 1". Wyemitowany pod koniec tego samego roku, po zakończonej emisji spin-offu i jest to ostatnie powiązanie postaci seriali.
Za to niecały rok później, w maju 1992 roku pojawia się kolejny serial - spin-off spin-offu;) lub wg niektórych sequel spin-offu: "Vinnie & Bobby". Pozostało tu tylko 3 aktorów z "Top of the Heap", w tym ze "Świata według Bundych" pozostała jedynie postać Vinniego. Ale tu również 7 odcinkami zakończono produkcję.
Tu małe przekłamanie z mojej strony. Ciekawostką w ciekawostce jest pierwsza aktorska rola Joey Lauren Adams w obu spin-offach (przynajmniej wg IMDb). Na pewno aktorka dobrze znana fanom Kevina Smitha. A lata 90. bez #kevinsmith są niepełne dla kinomaniaków. Więc jednak, za sprawą 1 odc. TOTH wyemitowanego jako odcinek MWC, w "Vinnie & Bobby" są dwie postaci z MWC. Z tym, że jej postać Mona Mullins nigdy nie miała żadnej interakcji z rodziną Bundych i w samej serii wystąpiła tylko w tym S05E20 "Top of the Heap", a więc wg wielu tak nie do końca odcinku Bundych. Za to mimo wystąpienia we wszystkich 14 odc. obu serii spin-offów samej aktorce nie przeszkodziło to wystąpić w między czasie w S06E06 "Buck Has a Belly Ache" w nowej roli - Effie, kuzynki Peg. A później po nieudanym "Vinnie & Bobby" powróciła jeszcze w 1993 roku w S07E13 "Wedding Show" jako postać Janie.
Tymczasem Matt LeBlanc w 1992-1993 zagrał w "ciekawych" rolach w "Pamiętniku Czerwonego Pantofelka" ;). Wesoło z jego karierą chyba nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chronologia występów LeBlanca i Adams
1991.03.17 - S05E17 Oldies But Young 'Uns
1991.04.07 - S05E20 Top of the Heap
1991.04.07-05.19 - seria Top of the Heap
1991.10.13 - S06E06 Buck Has a Belly Ache (tylko Joey Lauren Adams)
1991.11.10 - S06E09 Kelly Does Hollywood: Part 1 (tylko Matt LeBlanc)
1992.05.30-07.11 - seria Vinnie & Bobby
1993.01.10 - S07E13 Wedding Show (tylko Joey Lauren Adams)
#swiatwedlugbundych #marriedwithchildren #seriale #ciekawostki #friends
źródło: comment_1645219515ir1c7A7caEqLyc141xqEsy.jpg
Pobierzźródło: comment_16452195591OmgeGfXNF9rFBgPblTEs3.jpg
Pobierzźródło: comment_1645219588KQDy7nqnLvaikre7WxSw48.jpg
PobierzJak na razie znalazłem tylko chamsko zgrane 3 pierwsze odcinki Bobbiego na youtubie. W sumie nawet klimat jest ;) Co do reszty to tylko jakieś urywki ;(