Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
Polecam sobie poczytać ostatnie posty Hudzca. Widać typowy zawód jak za czasów radzieckich guwnojedow którzy zawiedli się państwem radzieckim xD teraz dziecko się urodziło, a się okazuje że Ługanda i Donieck weźmie wszystkich mężczyzn jako mięso armatnie i już nagle mu się nie podobają władze republik jak śmierć patrzy w oczy i trzeba walczyć za ojczyznę. Przy okazji wygadał się że cała prowokacja była przygotowana przez separow od kilku dni
Nawet mi go nie żal
#rosja
#wojna
#ukraina
stjimmy - Polecam sobie poczytać ostatnie posty Hudzca. Widać typowy zawód jak za cza...

źródło: comment_1645207800rWwVpR5ylaIgxsVET7m3Bq.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stjimmy: chłop mowi, od paru lat, ze żadnej ofensywy ze strony ruskich nie bedzie, a dzisiaj sadzac po jego wpisach obsral zbroje, bo bedzie musial walczyc, a jego kobita i nowo narodzone dziecko zostaja ewakuowane. + dzisiejsze info, ze władze separatystów zatrzymały ukrainskich prowokatorów porozumiewajacych sie po polsku. Milej walki na froncie Dejw
  • Odpowiedz
Znałem go zanim uciekł do Donbasu - w życiu nie przypuszczałem, że tak mu odpi3rd0li na punkcie rosji bo zawsze wyrażał raczej patriotyczne poglądy. No i się nacieszył wysłannik do BOMBASU ;) Karma wraca ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@BennyLava: typ co uważał się za prawdziwego Polaka a uciekł do bombasu i zaczął jechać po Polsce i Ukrainie a teraz płacze, że mu źle ;P Swojej dziewczynie nawet nie powiedział, że wyjeżdża - dowiedziała się dopiero jak zaczął wrzucać fotki z "frontu" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Exevo_gran_mas_flam: sam z własnej woli, chciał pokazać "jak jest na prawdę" ;) I to tak z d--y, nikomu nic nie powiedział, jego dziewczyna akcje poszukiwawczą robiła a typ się po tygodniu pochwalił na FB że w donbasie siedzi

Żywiec przeprasza za Dawida ()
  • Odpowiedz