Aktywne Wpisy
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane

Krzyyyyysiu +230

Co zrobisz z tymi pieniędzmi? Przelejesz firmie szkoleniowej która będzie jeździć po korpo i opowiadać żeby korzystać z pomocy psychologa i
@Erlein: No to na pewno ci się uda ich przekonać tumanie. Miłego przelewania pieniędzy z pustego w próżne. Że też młodzi ludzi w 2022 roku wierzą jeszcze w piramidy finansowe z gatunki fundacji. szok i niedowierzanie. Jak ich zachęcisz tak jak mnie to uzbieracie tam ładną sumkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Okrągłą.
@Erlein: bo społeczeństwo ogólnie ma gdzieś męskie problemy. Jest ginekolog, a nie ma jego odpowiednika dla mężczyzn.
Aa jeśli ktoś z Twoich
A NFZ oferuje Ci to, co lekarz androlog, ale w rozbiciu na kilka specjalizacji, czyli m.in. urolog i endokrynolog. Tak być nie powinno, ale jedynym rozwiązaniem są petycje do MZ.
Urolog zajmuje się też męskim układem płciowym - jądrami, prostatą, prąciem. Nie leczy bezpłodności, to prawda, jednak zajmuje się tym, co wymieniłam.
Po co Ci psychiatra? Jeśli masz kłopoty, idziesz do lekarza rodzinnego, a on podejmuje decyzję, do jakiego specjalisty masz iść - może do endokrynologa, może do kadiologa (tak, szczególnie przy problemach
Jeśli chodzi o lekarza rodzinnego, to wyobraź sobie mężczyznę, który idzie do niego w celach profilaktycznych. Do ginekologa kobiety przecież nie chodzą tylko wtedy, kiedy "zachorują", ale też np. na badania okresowe. I teraz sobie wyobraź te heheszki, gdybym
Co w tym dziwnego? Chodzenie do lekarza jest
@Klozapina: Nic w tym dziwnego, tak samo jak nic dziwnego nie jest w tym, że mężczyzna zgłasza to, że jest ofiarą