Aktywne Wpisy

IntruderXXL +127
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +68
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
źródło: image
Pobierz

-mocno negatywnie wypowiada sie odnosnie wagi, bardzo szybko mu nadgarstki dretwialy i w ogóle to Switch lepszy
-w dying light 2 wyciągnął 1h 50 minut
-jeśli chodzi o wydajność, to byl bardzo zadowolony ale nie potrafil wyswietlic fpsow, na jego oko dying light 2 chodzilo w 60 fpsach, na filmiku wyglada jakby bylo znacznie mniej, ale to moze przez kamere
#steam #steamdeck #nintendoswitch
Nie wytrzymałem 30 sekund, ale czy to jest kolejny koleś który włączył grę AAA na średnio/wysokich ustawieniach w 60klatkach i narzeka na baterię?
Komentarz usunięty przez autora
@MarchwiowySok: Tak xD Sam material mocno sredni moim zdaniem, ale kilka ciekawych kwestii bylo poruszonych, wiec warto obejrzec.
@Jedrek313: i na cholerę tak kłamiesz? Ten Marcin pracował w tvgry i stąd go znają. @Anastazjajestem gratuję dorosłości..
@Papasanbaba: zawsze możesz zainstalować Windowsa, było o tym mówione. Standardowo będzie steamos, ale valve nie będzie blokować możliwości instalacji innego systemu.
@Papasanbaba: To chyba pierwsze takie urządzenie które ma realne wsparcie i jest nastawione na gaming
@Papasanbaba: Cóż, pierwsza porządna i dopracowana konsola przenośna x86 wspierana przez największego gracza na rynku gejmingowym i dostosowana do prawie każdego gatunku gier. Ja np nie widzę czemu ludzie do tej pory jarają się anemicznym Switchem.
@matkaPewnegoMirka: ? Po prostu źle usłyszałem, a już nie moge edytować.
@Anastazjajestem: to nie jest wada wymowy. Gościu jest rosjaninem.