Wpis z mikrobloga

@Street_Gainz: Mnie zdecydowanie bardziej podoba się Control i to gra, którą z wielką przyjemnością skończyłem dwa razy (na PS4 i PS5), ale znam też osoby, które odrzuciły fabuła czy utrudnione podróżowanie po budynku przez nieczytelną mapę.

Medium też jest spoko, ale dla mnie bardziej takie 7/10. Za mało gameplayu w pierwszych godzinach gry, później trochę się to poprawia, ale to mimo wszystko nadal gra, w której przede wszystkim się zwiedza
  • Odpowiedz
@Street_Gainz: A u mnie na odwrót, pograłem w jedno i drugie z 3 godziny po czym wyleciały z dysku, strasznie drewniane i nudne gry. Medium to już w ogóle porażka, totalny symulator chodzenia z tragicznym sterowaniem postaci i pracą kamery.
  • Odpowiedz
@Street_Gainz: No i zapomniałbym w Medium gra nie wywaliła mi się ani razu. Natomiast w Control 3 razy zostałem wyrzucony do menu głównego w tym raz w misji w Polarisie co mnie lekko w------o bo był to kluczowy moment a musiałem zaczynać od początku. Ale z tego co widzę to jest to powszechne zjawisko w wersji z gamepass.
  • Odpowiedz